10 / 05 / 2024

Faturası yüksek gelenlere müjde! Elektrik indirimi resmen açıklanıyor!

Faturası yüksek gelenlere müjde! Elektrik indirimi resmen açıklanıyor!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında elektrikteki fiyat artışı ile ilgili olarak olarak indirimin çarşamba günü açıklanacağını belirtti.



Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, elektrik indirimini kaleme aldı. Selvi yazısında, "Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak" ifadelerine yer verdi.

Abdulkadir Selvi, konuyla ilgili olarak "Sayılarının 4.5-5 milyon olduğu tahmin edilen dar gelirli vatandaşlarımızın aydınlatma ve ısınma giderleri için hesaplarına doğrudan nakdi yardım yapılması düşünülüyor" ifadelerini kullandı.

Faturası yüksek gelenlere müjde! Elektrik indirimi resmen açıklanıyor!

Selvi'nin elektrik indirimi ile ilgili kullandığı ifadeler şu şekilde:
"Bir süre önce yazdığımız KDV indirimi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Gıdada KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Bu arada gübre fiyatlarındaki yüzde 30 indirim hak ettiği kadar tartışılmadı ama çok önemli. Şimdi sırada elektrik faturalarındaki indirim var. Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak."

Elektrik faturaları için şok karar geldi! Bunu yapan 206 lira alacak!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrikte yeni zam beklentisi! Faturalar kabaracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön