20 / 05 / 2024

Elektrik indirimi var mı 2022

Elektrik indirimi var mı 2022

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında elektrikteki fiyat artışı ile ilgili olarak olarak indirimin çarşamba günü açıklanacağını belirtti.

Kira beyannamesi vermeyenler dikkat: Süre doldu ama pişmanlık indirimi var! Ceza ödememek için hemen bunu yapın!

Kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyenler için pişmanlık indirimi gündeme geldi. İşte detaylar... 

Benzin ve motorine son dakika indirimi var mı? İşte 24 Eylül 2023 Shell, BP, Total akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine son dakika indirimi olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki akaryakıt fiyatlarına yeni indirim var mı? 

Elektrik faturasına zam mı gelecek? Elektrik faturasında zam var mı?

Elektrik faturaları son dönemde yüksek gelmeye başladı. Vatandaşlar elektrik faturasına yeni bir zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte elektrik faturalarıyla ilgili son durum.

Elektrik faturanızı yüzde 100 düşürecek taktik. Yapmanız gereken şey çok basit

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar faturalarını nasıl düşüreceklerini araştırıyorlar. Özellikle yaz aylarında elektrik faturalarınızı doğrudan düşürecek bir taktik var.

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasına özel indirimli ürünleri tek tek duyurdu. Peki, Migros'ta hangi ürünlerde indirim var? Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, tam yağlı beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

Elektrik faturalarını düşürmenin püf noktaları! Elektrik hangi gün ve saatlerde daha ucuz? Bakmadan geçmeyin!

Elektrik faturaları vatandaşın bütçesindeki en önemli masraf kalemlerinden birisi. Tüketirken hangi gün ve saatlerde daha ucuz fiyat tarifesinin olduğunu bilmekte yarar var. Encazip.com’un araştırmasına göre, tüketiciler gün ve saatlere dikkat ederse faturalarını yüzde 10 ucuzlatabilir.

ÖTV indirimi 2023! 2023 ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023?

ÖTV indirimi olacak mı, var mı 2023? ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023? Cep telefonlarında ÖTV indirimi uygulanacak mı? sorularının cevapları merakla araştırılmaktadır. İşte o yanıtlar!

ADL’de büyük kış indirimi başladı! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kadın giyim markası ADL’nin büyük kış indirimi kampanyası Trendyol’da başladı. Peki ADL kış indiriminde hangi ürünler var? Hangi ürünler ne kadar, kaç TL? İşte detaylar…

Yarın da sanayiciye indirim müjdesi verilecek! Konutlarda doğal gaz indiriminde 8 il sırada

İstanbul'da doğal gaza yüzde 12 indirim yapılmasının ardından yarın da sanayiciye elektrik indirimi müjdesi verilecek. Ardından doğal gaz için 8 ilde daha indirim müjdesi gelecek.

Elektrik indirimi var mı 2022 Haberi

Elektrik indirimi var mı 2022

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, elektrik indirimini kaleme aldı. Selvi yazısında, "Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak" ifadelerine yer verdi.

Abdulkadir Selvi, konuyla ilgili olarak "Sayılarının 4.5-5 milyon olduğu tahmin edilen dar gelirli vatandaşlarımızın aydınlatma ve ısınma giderleri için hesaplarına doğrudan nakdi yardım yapılması düşünülüyor" ifadelerini kullandı.

Selvi'nin elektrik indirimi ile ilgili kullandığı ifadeler şu şekilde:
"Bir süre önce yazdığımız KDV indirimi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Gıdada KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Bu arada gübre fiyatlarındaki yüzde 30 indirim hak ettiği kadar tartışılmadı ama çok önemli. Şimdi sırada elektrik faturalarındaki indirim var. Ticari işletmeler ile cemevi, dernek ve vakıfların faturalarındaki düzenleme çarşamba günü yapılacak Kabine Toplantısı’ndan...