20 / 05 / 2024

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Halkın bankası Halkbank, son kampanyasıyla çalışanların yüzünü güldürdü ve rahat bir nefes aldırdı. Milyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi. Peki acil nakit ihtiyacı olanlar için devlet destekli düşük faizli kredi nedir? İşte, Halkbank’ın kamu çalışanlarını cezbeden kampa



Halkbank, eczacısından öğrencisine, emeklisinden ev hanımına kadar herkes için yüreklere su serpen bir kredi kampanyası başlatıldı. Bankadan son dakika bir kampanya açıklaması geldi. Bu açıklama kamu çalışanlarının yüzünü güldürdü. Milyonlarca kamu çalışanı açıklanan bu kredi haberinin ardından şaşkınlığını gizleyemezken, uygulanılan faizler ceplerin rahatlamasını sağladı. Halkbank, kamu çalışanları için başlattığı son kredi kampanya çerçevesinde 25 bin Türk Lirası kredi verirken uyguladığı faiz oranı ise mutlu etti. 

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Rakiplerine inat faizleri düşüren Halkbank, kamu çalışanlarına özel 25 bin TL kredi veriyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön