30 / 04 / 2024

Çalışanlara kıdem tazminatı müjdesi! Kıdem tazminatına Temmuz'da büyük artış geliyor! Kıdem tazminatı alma şartları...

Çalışanlara kıdem tazminatı müjdesi! Kıdem tazminatına Temmuz'da büyük artış geliyor! Kıdem tazminatı alma şartları...

Milyonlarca çalışan kıdem tazminatı ile ilgili detayları araştırıyor. Kıdem tazminatı tutarı Temmuz ayında artacak. Peki kıdem tazminatı kaç lira olacak? İşte kıdem tazminatı alma şartları...



KIDEM TAZMİNATI NE KADAR OLACAK?

4 aylık enflasyon verisine göre memur maaş katsayısındaki yükselişin yüzde 31.21 olması öngörülüyor. Bu orana göre kıdem tazminatının tavanı da  14.234 TL'yi geçecek. 

Çalışanlara kıdem tazminatı müjdesi! Kıdem tazminatına Temmuz da büyük artış geliyor! Kıdem tazminatı alma şartları...

Takvim'in aktardığına göre; enflasyon tahminlerine göre de memur maaş katsayısındaki yükseliş yüzde 38.02 olacak, bu durumda kıdem tazminatı tavanı 14.379,22 TL'ye yükselecek. 

Tavanın bu tutara yükselmesi halinde, giydirilmiş brüt ücreti 15 bin TL olan bir çalışan, çalıştığı her sene için 14.473 TL üzerinden kıdem tazminatı alacak. 

Hemen 65 yaşına kadar ilkokul mezunu çok sayıda personel alınacak! Belediye şirketi iş ilanını acil koduyla duyurdu!

Devlet memuru olmak isteyenler dikkat! MEB 750 personel alacak! Başvurmak için geç kalmayın!

iPhone 11'e Migros'tan şok eden indirim! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön