02 / 05 / 2024

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım nemli kalıyor tam kurumuyor diyenler için Siemens, 9 kg kapasiteye sahip kurutma makinesi ile hijyen ve pratiklik sunuyor. Akıllı sensörler sayesinde kurutma işlevi sırasında çamaşırlarınıza zarar vermeyen kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.



 Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında çamaşır kurutma işlevi saatler belkide günler alıyor. Ev hanımları zamandan tasarruf etmek için kıyafetlerinin özüne dokunmayan ve nemden tamamen arındıran kurutma makinesi arıyor. İşte beklentilerinize cevap verecek kurutma makinesi ve özellikleri..

KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Siemens WQ41G200TR çamaşır kurutma makinesi, 9 kg çamaşırı tek bir seferde kurutabilme özelliği  sayesinde daha avantajlı bir deneyim elde ediliyor ve fonksiyonellik artıyor. 
  • Akıllı sensör teknolojisine sahip kurutma makinesi kurutma deneyimini daha güvenli bir hale getiriyor. Hassas ve güvenli bir şekilde kurutma işlemlerini gerçekleştirmek mümkün olduğundan avantaj sağlanıyor. 
  • Dengeli bir kurutma performansı gösteren kurutma makinesi, ekstradan işleme gerek kalmadan sürecin tamamlanmasına yardımcı oluyor. Cihaz içerisinde yer alan ısı sensörleri fazla ısınmanın önüne geçerek ısınma sonucu oluşabilecek problemlerin en aza indirmiş oluyor.
  • Siemens WQ41G200TR 9 kg çamaşır kurutma makinesi özellikleri içerisinde nem sensörü dikkat çekiyor. Çamaşır kurutma makinesi içerisinde yer alan nem sensörü sayesinde kumaşın nem oranı ölçülüyor. Kumaşın nem oranına göre kurutma işlemleri gerçekleştirildiği için aşırı kurumanın önüne geçiliyor. 
  • Aşırı kurumaya bağlı problemlerin giderilmesini sağlayan nem sensörü sayesinde kumaş özelinde hareket etmek mümkün.
  • Siemens WQ41G200TR 9 kg çamaşır kurutma makinesi hassas bir kurutma performansı gösteriyor. Kurutma makinesinin bu özellikleri sayesinde kurutma sonrası ütüleme işlemleri kolaylaşıyor. 

Peki kurutma makinesinde dikkat çeken diğer özellikler neler ? 
 


Geri Dön