27 / 04 / 2024

Çamlıca Exen İstanbul teslim tarihi!

Çamlıca Exen İstanbul teslim tarihi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Exen İstanbul

Çamlıca Exen İstanbul teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sur Yapı'nın inşa ediyor olduğu Exen İstanbul projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılıyor...




Exen İstanbul Evleri projesi İstanbul Çamlıca bölgesinde  Sur Yapı  tarafından inşa ediliyor. Çamlıca  Exen İstanbul  teslim tarihi ne zaman sorusundan önce Exen İstanbul projesi hakkında detaylı bilgi verelim.


Çamlıca Exen İstanbul Evleri projesi 3 etap olarak inşa ediliyor. Exen İstanbul Evleri projesi toplam 1.038 adet daireden meydana geliyor. Exen İstanbul satış ofisi ile 0216 316 79 90 telefon numarasından görüşebilirsiniz.


KDV oranının yüzde 1 olduğu Sur Yapı Exen İstanbul projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılabiliyor. Exen İstanbul Evleri Çamlıca projesinde 44 katlı rezidans kulesi ile 8 - 13 katlı yatay bloklar bulunuyor.



Çamlıca Exen İstanbul teslim tarihi!


Çamlıca Exen İstanbul teslim tarihi ne zaman sorusuna birinci etap için hemen teslim cevabı veriliyor. Exen İstanbul Evleri Çamlıca projesinde 0,37 faizle 60 ay, 0,60 faizle 120 ay taksitlendirme yapılıyor.


Sur Yapı Exen İstanbul projesi içerisinde dinlenme alanları, voleybol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



Çamlıca Exen İstanbul Residence nerede?

Çamlıca Exen İstanbul Residence adres : Çamlıca Bölgesi, Tantavi Mahallesi, Mandıra Caddesi No:20 Ümraniye 34764 İstanbul


Çamlıca Exen İstanbul Residence iletişim

Telefon: 0216 316 79 90

Web Adresi: www.exenistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön