16 / 05 / 2024

Çamlıca Masalı Üsküdar Konutları'nda 5 milyon dolara!

Çamlıca Masalı Üsküdar Konutları'nda 5 milyon dolara!

Çamlıca Masalı, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim bir konumda bulunuyor. Projedeki binaların oturum alanı 200 metrekare olarak belirlendi



11 adet villadan meydana gelen ve butik bir proje olan Çamlıca Masalı, 10 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. Aralık 2012'de tamamlanması beklenen proje, Üsküdar Çamlıcada inşa ediliyor.

Mehmet Çito tarafından mimari tasarımı yapılan Çamlıca Masalı'nın metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan başlayarak 5 bin dolara kadar çıkıyor. Projedeki villa fiyatları ise 4 milyon dolar ile 5 milyon dolar arasında farklılık gösteriyor.

Üsküdar- Çamlıcada hayata geçirilen projede tamamı peşin ödeme yapılıyor veya müşteriye uygun bir ödeme planı çıkartılıyor. Selimoğlu Group imzasıyla inşa edilen Çamlıca Masalı'nın yapımına Kasım 2011'de başlandı.

Çamlıca Masalı, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim bir konumda bulunuyor. Projedeki binaların oturum alanı 200 metrekare olarak belirlendi.

Her evin altında 4 araçlık otopark yeri oluşturulan Çamlıca Masalı'nda oto trafiği sitenin içine girmiyor. aya trafiğinden tamamen ayrı bir kotta (bodrum) devam ediyor ve garajdan villaya doğrudan giriş olanağı sunuluyor.

Bir dairenin özellikleri içinde; ADSL, ahşap doğrama, alarm (hırsız), alarm (yangın), balkon, boyalı, duşakabin, gömme dolap, intercom sistemi, ısıcam, mutfak (ankastre), klima altyapısı, parke zemin, teras, çelik kapı ve kombi mevcut.

www.selimoglugroup.com

444 17 35


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön