05 / 05 / 2024

Çanakkale Asmatepe Mesire yeri ve Tesisleri 23 yıllığına kiraya veriliyor!

Çanakkale Asmatepe Mesire yeri ve Tesisleri 23 yıllığına kiraya veriliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı Çanakkale Asmatepe Mesire yeri ve Tesisleri için kiralama ihalesi düzenliyor.



Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı Çanakkale Asmatepe Mesire yeri ve Tesisleri için kiralama tesislerini 23 yıllığına kiraya verecek. İhale 9 Temmuz 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.


Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığından:
1-) İlimiz Merkez, Hava Radar Mevzi Komutanlığı yol güzergahında yer alan ve Asmatepe mevkiinde bulunan Asmatepe Mesire Yeri (Mutluluk Ormanı) Çok Amaçlı Kır Lokantası , Büfe ve benzeri tesisler İl Encümeninin 18.06.2020 tarih ve 338 sayılı kararı ile 2886 Sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince 23 yıl süreli olarak kiraya verilecektir.
2-) İhale 09.07.2020 tarihinde saat 13:30 da Çanakkale İl Özel İdaresi İl Encümen Toplantı Salonunda İl Encümeni huzurunda yapılacaktır.
3-) İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Çanakkale Merkez, Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 215 de bulunan İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü‘nde görülebilir ve temin edilebilir.
4-) Taşınmazın yıllık kira muhammen bedeli 163.000,00 TL (Yüzatmışüçbin Lira), olup geçici teminatı 112.470,00 TL (Yüzonikibindörtyüzyetmiş Lira) dir.
5-) İsteklilerde aranan şartlar ve belgeler;
- Gerçek kişilerde
-T.C. vatandaşı olmak;
a) İç Zarfa konacak belgeler
1-Teklif Mektubu
b) Dış Zarfa konacak belgeler
1-İç Zarf
2-Vekaleten katılacaklarda noter onaylı vekaletname,
3-İkametgah belgesi
4-Nüfus kayıt örneği
5-Geçici Teminat (İdare hesabına yatırılacak nakit, hazine bonosu, devlet tahvili veya bankalarca süresiz ve limit içi verilmiş teminat mektupları geçici teminat olarak kabul edilir.)
- Tüzel kişilerde;
a) İç Zarfa konacak belgeler
1-Teklif Mektubu
b) Dış Zarfa konacak belgeler
1-İç Zarf
2-Tüzelkişiliği temsile yetkili olduğunu gösterir belge aslı veya noter onaylı suretini,
3-2020 yılında alınmış ticaret sicil kaydını gösterir oda sicil kaydının aslı veya noter onaylı örneğini,
4- Noter onaylı imza sirküleri
5-Geçici teminat. (İdare hesabına yatırılacak nakit, hazine bonosu, devlet tahvili veya bankalarca süresiz ve limit içi verilmiş teminat mektupları geçici teminat olarak kabul edilir.)
6-) İsteklilerin teklif mektuplarının havi kapalı tekliflerini ihale günü saat 13:15’e Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.
7-) Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır


Geri Dön