01 / 05 / 2024

Çanakkale Konut Günleri ne zaman yapılacak?

Çanakkale Konut Günleri ne zaman yapılacak?

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Çanakkale Konut Günleri, Çanakkale’de üretilen her türdeki konuta kolayca erişim imkanını sağlayacak.



Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Çanakkale Konut Günleri, Çanakkale’de üretilen her türdeki konuta kolayca erişim imkanını sağlayacak. Konut Günleri’nin katılımcılarından F.S. Yılmaz İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz; “Vatandaş, şehrin dört bir tarafını dolaşmak zorunda kalmadan, konutun her çeşidini Konut Günleri’nde görecek” dedi. Aktur İnşaat’tan Celal Aktur ise Konut Günleri’ne yönelik; “Keyifli bir fuar olacak” dedi.



F.S. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, Çanakkale Müteahhitler Birliği’nin 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanı’nda düzenlenecek olan Çanakkale Konut Günleri hakkında konuştu. Konut Günleri’nin konut arayan vatandaşlar için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak; “Hem kuruluşumuz olan F.S. Yılmaz İnşaat hem de Çanakkale’de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Çanakkale Konut Günleri, büyük bir öneme sahip. Çanakkale Müteahhitler Birliği’nin ön ayak olmasıyla, Çanakkale’de bu organizasyona katılma kararı aldık. Bu sayede konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, her konsepte konutu görüp değerlendirme imkanına erişecek. Apartman dairesinden yazlık villaya, site dairesine kadar vatandaş konutun her çeşidini görüp kararını verecek ve konut sahibi olacak. Konut Günleri’nin avantajları tabi ki bununla da sınırlı kalmıyor. Katılımcı her firma, her projesinde özel indirimler de alacaklar. Konut Günleri’nin en önemsediğimiz yanlarından biri de bu olacak. Bu organizasyon, inşaat sektörünü de hareketlendirecek ve buna bağlı olarak elbette dğer sektörlerde de hareketlenme yaşanacak. Çanakkale ekonomisine önemli bir ivme, Konut Günleri sayesinde kazandırılmış olacak” dedi.

 

“Tüm Projelerimiz, Konut Günleri’nde”

Firma olarak bugüne dek yaptıkları tüm projelerin de Konut Günleri’nde olacağını belirten Yılmaz; “Bizler F.S. Yılmaz İnşaat olarak Konut Günleri’nde hem bitmiş hem de yeni başlayacak projelerimizi sergileyeceğiz. F.S. Yılmaz İnşaat nedir, kimdir? Vatandaş daha önce yapmış olduğumuz projelerimizi de görecek. Referanslarımıza bakacak. Bu bilgiler ışığında yeni projelerimizin detaylarına da hakim olacak. Bu vesileyle Konut Günleri’ni organizasyonunda büyük emek veren dernek başkanımız Hakan Vural’a, Başkan yardımcımız Gazi Tuğrul Ertuğrul’a, katkılarını eksik etmeyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Keyifli Bir Fuar

Konut Günleri’nin diğer bir katılımcısı olan Aktur İnşaat’tan Celal Aktur ise önemli bir organizasyon olacağını ifade ederek; “Fuara gelen ziyaretçilere, Aktur İnşaatı, hali hazırda devam eden ve yeni başlayacak olan projelerimizi tanıtmayı; yeni bir daire satın almayı planlayan misafirlerimiz ve bizlere güvenerek projelerimizden daire satın almış değerli dostlarımız ile birlikte keyifli bir fuar geçirmeyi amaçlıyoruz. Satışların bir hayli hızlandığı bu günlerde, birden fazla inşaat firmasını aynı çatı altında bir araya getiren Çanakkale Konut Günleri, daire satın almak isteyen bir çok kişi için yeni projeler ile ilgili bilgi alma ve fırsatlardan yararlanma imkanı sağlayacaktır”


Çanakkale Olay


Geri Dön