22 / 05 / 2024

2015 Çanakkale Konut Günleri ne zaman

2015 Çanakkale Konut Günleri ne zaman

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Çanakkale Konut Günleri, Çanakkale’de üretilen her türdeki konuta kolayca erişim imkanını sağlayacak.

Çanakkale Seddülbahir Kalesi'nin restorasyonu hız kesmiyor!

Çanakkale Seddülbahir Kalesi'nin Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı (CATAB) tarafından 2015 yılında başlatılan restorasyon uygulaması devam ediyor. Çanakkale Seddülbahir Kalesi'nin restorasyon uygulamaları yüzde 98 oranında tamamlandı.

Çanakkale Defterdarlık Binası'nın yıkımına engel!

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle boşaltılan Defterdarlık Binası'nın yıkımı bürokrasi engeline takıldı.

Çanakkale Seddülbahir Kalesi restorasyon çalışmalarında son durum!

Başbakanlık tarafından 2015'te ihalesi yapılarak restorasyona başlanan Çanakkale Savaşları'nın önemli kalelerinden Seddülbahir Kalesi'ndeki çalışmalar sürüyor.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın temeli atılıyor!

Çanakkale'de yapımı devanı eden Türkiye'nin ilk 'Yeşil' yerel yönetim binası inşaatı temel atma aşamasına geldi. Yapımına 14 Ekim 2015'de haşlanan binada uzun bir aradan sonra basın mensuplarına çalışmalar hakkında brifing verildi.

Çanakkale'de Aralık ayında 1.228 konut satıldı!

Çanakkale’de, Aralık ayında konut satışları bir önceki aya oranla azaldı. 2015 Aralık ayında Çanakkale’de bin 228 konut satıldı. Çanakkale bu rakamla konut satışında Türkiye toplamının yüzde 0,9’luk payını kapsadı.

Çanakkale elektrik kesintisi 13 Aralık 2015!

Çanakkale'de yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle, 13 Aralık Pazar günü il genelinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Çanakkale’de konut fiyatları arttı!

Çanakkale’de satılık konut fiyatları 2015 Ekim ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 2,99 yükseldi. Ortalama kira bedeli de 689 TL oldu. İşte kampanyalar!

Çanakkale’de 2015 Ekim ayında ne kadar konut satıldı?

Türkiye genelinde konut satışları 2015 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,8 oranında artarak 104 bin 098 oldu.

Temmuz'da konut fiyatları en çok Çanakkale'de arttı!

Garanti’nin desteğiyle Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin temmuz raporu yayınlandı. Buna göre Çanakkale,Temmuz 2015’te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir oldu.

TOKİ Çanakkale Kepez başvuruları!

TOKİ Çanakkale Kepez Konutları'nda yer alan 1 adet ev satılıyor. TOKİ Çanakkale Kepez başvuruları 10 Ağustos – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

Balıkesir-Çanakkale Çevre Düzeni Planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 5 Haziran'da onayladığı Balıkesir - Çanakkale Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı 18 Haziran 2015 tarihinde yeniden askıya çıkarıldı...

Çanakkale Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Mimari Proje Yarışmasında 15 - 16 - 17 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılan jüri değerlendirme toplantısı sonucunda derecelendirmeler gerçekleştirildi.

Çanakkale Boğaz Köprüsü otoyolu için toplantı yapılacak!

Çanakkale Boğaz Köprüsü kapsamında planlanan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi için 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü Tekirdağ Ticaret Borsası toplantı salonunda halkın katılım toplantısı gerçekleştirilecek...

2015 Çanakkale Konut Günleri ne zaman Haberi

2015 Çanakkale Konut Günleri ne zaman

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Çanakkale Konut Günleri, Çanakkale’de üretilen her türdeki konuta kolayca erişim imkanını sağlayacak. Konut Günleri’nin katılımcılarından F.S. Yılmaz İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz; “Vatandaş, şehrin dört bir tarafını dolaşmak zorunda kalmadan, konutun her çeşidini Konut Günleri’nde görecek” dedi. Aktur İnşaat’tan Celal Aktur ise Konut Günleri’ne yönelik; “Keyifli bir fuar olacak” dedi.



F.S. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, Çanakkale Müteahhitler Birliği’nin 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanı’nda düzenlenecek olan Çanakkale Konut Günleri hakkında konuştu. Konut Günleri’nin konut arayan vatandaşlar için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak; “Hem kuruluşumuz olan F.S. Yılmaz İnşaat hem de Çanakkale’de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Çanakkale Konut Günleri, büyük bir öneme sahip. Çanakkale Müteahhitler Birliği’nin ön ayak olmasıyla, Çanakkale’de bu organizasyona katılma...