28 / 04 / 2024

Çanakkale Seramik Emperador Serisi'ni tanıttı!

Çanakkale Seramik Emperador Serisi'ni tanıttı!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü mermerlerin dokularını yansıttığı Emperador Serisi ile, zengin yüzey alternatiflerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Doğal malzemeler ve doğala yakın olma arzusu günümüzde çok tercih edilir oldu...



Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü mermerlerin eşsiz dokularını yansıttığı Emperador Serisi ile, zengin yüzey alternatiflerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Doğal malzemeler ve doğala yakın olma arzusu günümüzde çok tercih edilir oldu. Ham veya yüzeyi isteğe bağlı işlenmiş doğal malzemeler, artık mekanlarımızın her alanında kullanılılır oldular.   


Seramik karoda sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, Deluxe Marbles Koleksiyonu'nun Emperador Serisi’nde, günümüzde dekorasyon trendi haline gelen mermerlerin eşsiz dokularını yansıtıyor.Zengin dokusuyla mekânlara sıcaklık katan Emperador Serisi, doğal görünümü ve desen bütünlüğünün yanı sıra farklı yüzey ve ebat alternatifleriyle, şıklığı ve görsel zenginliği bir arada sunuyor. 


Dekor ve bordürleri ile daha da çekici ve etkileyici bir görünüme sahip olan seri, çarpıcı dokuların asaletini yansıtan mekânlar yaratmak isteyenler için mükemmel bir seçim. Etnik aksesuar ve mobilyalarla zenginleştireceğiniz Emperador mekanları size Afrika’nın sıcak rüzgarlarını hissettirecek.


Emperador Serisi, 25x75, 20x50 cm ebadının yanı sıra, seriye dahil edilen 30x60 cm boyutlu duvar karosu olarak üretiliyor. Hem beyaz, hem light emperador renkleriyle üretilen ve bu renklerin zenginliğini taşıdığı geometrik 30x60 cm dekoru ve doğaltaş bordürleriyle seri, artık çok daha zengin. Emperador Serisi yer karosu ise, 45x45 cm ve 60x60 cm sırlı granit seçenekleriyle sunuluyor. 





Geri Dön