29 / 04 / 2024

Canik'e 3 milyar liralık yatırım yapıldı!

Canik'e 3 milyar liralık yatırım yapıldı!

Son 13 yılda ilçeye kazandırdığı 3 milyar liralık yatırımla 6 bin 500 kişiye iş kapısı açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni projeleriyle ilçeyi Türkiye'nin gözbebeği haline getirdi.



AMSUN’UN jeopolitik konumuna ve potansiyeline de dikkat çeken, Samsunun elinde bulundurduğu fırsatlara oranla arzu edilen gelişmişlik seviyesinde olmadığını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehri geçmişteki eski parlak günlerine döndürebilmek için öncelikle bu şehrin dinamiklerinin birlik ve beraberlik içeresinde hareket etmesi gerektiğini tarım, jeopolitik konum, insan gücü gibi avantaj lan şehrimizi bir kaç adım daha öne çıkarıyor. Samsun’un vizyonunu ülke sınırlan dışına taşımalıyız. Eğer birlik beraberlik içerisinde, ortak akılla hareket edersek şehrimizi orta ve uzun vadede Türkiye’de ilk 5’e, dünyada ilk 20’ye sokabiliriz. Bu Samsun için hiç de söyledi. Genç, “Samsun’da potansiyel fazlasıyla var. Hatta Samsun’un ulaşım, zor değil” şeklinde konuştu.


ŞEHİR ÖZEL SEKTÖRLE GELİŞİR

BİR belediye başkanının şehrin gelişimine ekonomik anlamda katkı sağlamayı hedeflemesi gerektiğini kaydeden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “İşadamı ve sanayiciler, şehrin ve ülkenin gelişiminde önemli yere sahiptir” dedi. Başkan Genç, “21. Yüzyıl’da artık şehirler yarışıyor. Şehirlerin yarıştığı günümüzde yerel yönetimlerin şehre yapacağı katkı çok önemli. Bizler de Samsun’u daha iyi noktalara taşımanın gayreti içerisindeyiz. Bütün çabamız bu şehrin yaşayanların yaşam standartlarını daha iyi hale getirmek. Onun için işadamlanmıza kapımız her zaman açık. Çünkü biz şehrin özel sektör eliyle gelişeceğine ve büyüyeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.


Star


Geri Dön