06 / 05 / 2024

Çankaya'nın her yeri inşaat alanı!

Çankaya'nın her yeri inşaat alanı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Taşdelen, ''Çankaya’nın her yerini birer şantiye alanına dönüştürdük'' açıklamasında bulundu.



Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Taşdelen, Eylül ayı itibarıyla açılışları yapılacak eserlerin inşaatlarını yerinde inceledi.

Çankaya Evlerini 21. Yüzyılın Halk Evleri olarak gören Taşdelen, Or-An sakinlerinin yararlanacağı ve Çankaya’nın en büyük Çankaya Evi olacak Or-An Çankaya Evi’nde incelemelerde bulundu. Başkan, Çankaya Evi’nin fiziki yapısı ile ilgili bilgi aldı.

Ankara Çankaya Belediyesi'nde yer alan habere göre, proje ve yatırımların öncüsü olan Taşdelen, Çankayalılar için çalıştıklarını vurguladı. 

Taşdelen, Taşdelen, “Çankayalıların iyi ki Çankaya’da yaşıyoruz diyebileceği bir Çankaya için çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük yatırım programını hayata geçirdiğimiz şu günlerde Çankaya’nın her yerini birer şantiye alanına dönüştürdük. Kültür Merkezlerinden Sosyal Tesislere Kreşlerden Çankaya Evlerine Yüzme Havuzlarından Buz Patenine kadar birçok alanda Çankayalılara layık olmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.


Geri Dön