30 / 04 / 2024

Çankırıspor'a antreman sahası yapılıyor!

Çankırıspor'a antreman sahası yapılıyor!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırıspor için antrenman sahası yapımına başlandığını bildirdi.Vali Özcan, Çankırıspor Kulüp binası yanında bulunan boş alanada yapımına başlanan antrenman sahasındaki çalışmaları inceledi....




Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çankırıspor için antrenman sahası yapımına başlandığını bildirdi.


Vali Vahdettin Özcan, Çankırıspor Kulüp binası yanında bulunan boş alana İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan antrenman sahasındaki çalışmaları inceledi.


İlgililerden çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Özcan, Çankırıspor'un antrenman sahasına ihtiyacı olduğunu belirterek, ihyitacı gidermeye yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.


Özcan, "Özel İdare imkanlarıyla sahanın yapımına başlandı. Şu anda altyapı işleri yürütülüyor. Sahanın altyapısı için yaklaşık 200 bin lira para harcayacağız. Daha sonra Atatürk Stadı'nı bakıma alacağız ve oradan söktüğümüz çimleri burada değerlendireceğiz."dedi.


Özcan, yeşil sahalarda alt yapı çalışmalarının önemli olduğunu bildirdi.


Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız da sahanın altyapı çalışmalarını kış bitmeden tamamlamayı planladıklarını kaydetti. 


Malatya Gerçek


Geri Dön