21 / 05 / 2024

çankırısporun sahası ne zaman açılacak

çankırısporun sahası ne zaman açılacak

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırıspor için antrenman sahası yapımına başlandığını bildirdi.Vali Özcan, Çankırıspor Kulüp binası yanında bulunan boş alanada yapımına başlanan antrenman sahasındaki çalışmaları inceledi....

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

TOKİ Çankırı 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çankırı 2019 projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Çankırı projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Çankırı kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Çankırı başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Çankırı 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

10 soruda TOKİ Çankırı 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Çankırı 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Çankırı 50 bin konut projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Çankırı 50 bin konut nerede inşa edilecek? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı 50 bin konut kampanyası 2019...

TOKİ 50 bin konut Çankırı 2019!

TOKİ 140 projede 50 bin konutun talep toplama işlemine başladı. Bu kapsamda Çankırı'da da 250 konut inşa edilecek. Peki TOKİ Çankırı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çankırı 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ 50 bin konut Çankırı 2019 detayları...

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekimi!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak Belediyesi kapsamında hayata geçirdiği 102 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekimi ne zaman?

TOKİ Çankırı Kurşunlu başvuru!

TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde toplamda 264 adet daire yer alıyor. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu başvuru dönemi ne zaman başlıyor?

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları ne zaman başlıyor?

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 264 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru ne zaman başlayacak?

264 adet daireden meydana gelen TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde daireler açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru ne zaman başlayacak?

TOKİ Çankırı Atkaracalar son başvuru!

Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışta. Peki, TOKİ Çankırı Atkaracalar son başvuru ne zaman?

Çankırı Emir Karatekin Yurdu futbolcu Murat Dönmez'e satıldı!

Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait Özel Emir Karatekin Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nun 1 bloğu geçtiğimiz yıl 26 Kasım'da eski futbolcu Murat Dönmez'e satıldığı ortaya çıktı.

çankırısporun sahası ne zaman açılacak Haberi

çankırısporun sahası ne zaman açılacak


Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çankırıspor için antrenman sahası yapımına başlandığını bildirdi.


Vali Vahdettin Özcan, Çankırıspor Kulüp binası yanında bulunan boş alana İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan antrenman sahasındaki çalışmaları inceledi.


İlgililerden çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Özcan, Çankırıspor'un antrenman sahasına ihtiyacı olduğunu belirterek, ihyitacı gidermeye yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.


Özcan, "Özel İdare imkanlarıyla sahanın yapımına başlandı. Şu anda altyapı işleri yürütülüyor. Sahanın altyapısı için yaklaşık 200 bin lira para harcayacağız. Daha sonra Atatürk Stadı'nı bakıma alacağız ve oradan söktüğümüz çimleri burada değerlendireceğiz."dedi.


Özcan, yeşil sahalarda alt yapı çalışmalarının önemli olduğunu bildirdi.


Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız da sahanın altyapı çalışmalarını kış bitmeden tamamlamayı planladıklarını kaydetti. 


Malatya...