28 / 04 / 2024

Canopy asma tavanlarla yapıların mimarisini değiştiriyor!

Canopy asma tavanlarla yapıların mimarisini değiştiriyor!

Yapılarda tavan mimarisi, eşsiz tavan tasarımları ezelden beri büyük önem taşıyor. Geçmişten günümüze uzanan, çağlar boyu hafızalara kazınmış birçok yapının en can alıcı noktalarından biri de, yapının eşsiz tavan mimarisi  



Aspen, Armstrong ve Ecophon gibi uluslararası asma tavan pazarına yön veren iki dünya markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlenerek tüketiciye sunduğu Canopy asma tavan sistemleriyle yapıların, mimari harikalara dönüşmesini sağlıyor.

Canopy asma tavalarla tavanlar silik, donuk ve boş alan hüviyetinden sıyrılıyor ve yeniden yapıların en önemli öğesi konumuna geliyor.

Aspen distribütörlüğünde tüketiciye sunulan Canopy asma tavan sistemleri sunduğu farklı boyutları ve çoklu-kademelendirme seçenekleri ile kullanıcıya tasarım oyunları sunarak, tavanlara üçüncü boyutu getiriyor.

Dışa, içe doğru bükülebilen, dairesel, altıgen ve ya birbirlerine paralel olarak konumlandırılabilen Canopy asma tavan sistemleriyle yaratıcılık sınırları zorlanıyor, mimari tasarımlar yeni boyutlar kazandırılıyor.

Aspenin ülkemiz mimarisine armağanı Canopy asma tavanlarıyla yaratıcılığınızı konuştururken, mekanın akustiği güçlendirin, ortamdaki gürültü seviyesini düşürün



Canopy asma tavan sistemleri görsel anlamda sunduğu performansına ek olarak, %88 oranında ses absorbe etme yetisiyle mekan içerisindeki gürültüyü ciddi ölçüde azaltıyor. Bu sayede konuşulanlar daha rahat anlaşılıyor, arka fonda oluşan gürültü de son buluyor.

Aspenin distribütörlüğünün üstlenerek tüketiciye sunduğu Canopy asma tavan sistemleri mekanların konforunu arttırmak adına tüm gereklilikleri yerine getiriyor. Sistem sağladığı akustik desteğe ilaveten, ışığı da belli ölçüde içerisine hapsederek, rahatsız edici parlamaların, ışık yansımalarının önüne geçiyor.

Doğrudan ana tavana ya da mevcut asma tavanın altına monte edilebilen Canopy asma tavan sistemleri oldukça pratik bir şekilde monte, de monte oluyor. Sistem,  her tasarıma uyumlu hazır modüler setler halinde bulunuyor ve proje hesaplama zamanını ortadan kaldırıyor. Bu sayede sistem, uygulama zamanından maksimum tasarruf sağlanıyor.

Aspen, alanında dünya devi olan Armstrong ve Ecophonun sayısız prestijli yapıya uyguladığı Canopy asma tavan sistemleri ülkemiz yapı sektörüne sunmasıyla yapılarımız, mimari harikalara dönüşmeye başladım. Sistem, hastaneler, alışveriş merkezleri, ofisler, geniş açıklıklı alanlar, havaalanları, fuarlar gibi yapıların için hayat kurtarıcı niteliğinde.


Geri Dön