05 / 05 / 2024

Capital Tower iş temposunu sosyal hayatla buluşturuyor!

Capital Tower iş temposunu sosyal hayatla buluşturuyor!

Hayatımızın büyük bir kısmını çalışarak geçiriyoruz. Geçmişte sadece dön duvardan ibaret olan ofis projeleri günümüzde içinde alışveriş merkezleri, yüzme havuzları, saunalar, fitnesscenrer'lann yer aldığı keyifli birer yaşam alanına dönüşüyor...



Hayatımızın büyük bir kısmını çalışarak geçiriyoruz. Çalışmak, uçup gidebilen bir alışkanlıktır.
Bırakılması kolay, yeniden başlanması zor bir alışkanlık " diyen Victor Hugo'ya inat her türlü konforun titizlikle tasarlandığı yeni nesil ofis binaları beş yıldızlı otellere taş çıkartarak adeta bizleri çalışmaya teşvik ediyor.
Yükselen nüfus artışı ve uluslararası sermayenin ülkemize ilgisinin her geçen artmasıyla beraber 2014 yılına kadar kaliteli ofis stokunda yüzde 14 artış olmasını bekleyen gayrimenkul sektöründe kaliteli ofislere olan ihtiyaç artıyor.
Artan bu ihtiyacı karşılamak adına seçmişin köhneleşmiş ofis anlayışını yerle bir edecek yeni projeler tüketicinin beğenisine sunuluyor.
Pek çok firma için adeta bir vitrin niteliği gören ofis binaları geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazandırmak ve rakiplerinden farklılaşmak için alternatif çözümlerce hizmetler sunuyor.
Geçmişte sadece dön duvardan ibaret olan ofis projeleri günümüzde içinde alışveriş merkezleri, yüzme havuzları, saunalar, fitnesscenrer'lann yer aldığı keyifli birer yaşam alanına dönüşüyor.
Yer aldığı bölgeye farklı bir kimlik kazandırarak değerini artıran ofis projelerinin pek çoğu yeşil bina olmasıyla ve akıllı ofis teknolojisini kullanmasıyla dikkat çekiyor.
Artık ofisler sundukları her türlü konforun yanı sıra istenilen zaman aralığınla da kiralanabilmesı özelliğiyle de karlı birer yatırım olma özelliğini koruyor.
Değişen iş hayatının dinamiklerine uygun olarak tasarlanan M. Lord-C apitalTo uer, ış temposunu sağlıklı yaşam ve sosyal hayatla buluşturuyor.
Mutlu, Miltaş ve Uzman inşaat tarafından İstanbul'un 2 ana arteri olan TEM ve D100(E5) otoyollarının tam ortasında hayata geçirilen Capital Tower sunduğu kolay ulaşım ve konfor ile işte motivasyon ve verimliliği artırıyor.
Toplam 9 bin 550 metrekare alan üzerinde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 35 bm metrekareyi bulan M.LordCapital Tower, 16 katta verimli ve konforlu bir ofis hayan sunuyor Giriş katından itibaren ayrıcalığım hissettiren M.Lord-Capital Tower'ın 7.60 metre kat yüksekliğine sahip lobi resepsiyonda, araç kiralamadan ofis temizliği organizasyonuna kadar geniş bir yelpazede concıerge hizmetleri sunuluyor. Aynca M.Lord-Capital Tower"ın giriş katında, zemin katta 4 adet showroom-mağaza yer alıyor. Her biri 900 metrekare büyüklüğündeki mağazalar 7 bm 60 metre kat yüksekliği ile ara kata da olanak veriyor. Toplam 11 kattan oluşan M.Lord-Capital Tower'da her katta ihtiyaç duyulduğunda birleştirilebilen ve büyüklükleri 126.7 ile 24S metrekare arasında değişen 8 ofis yer alıyor.


Ankara Ticari Hayat

Geri Dön