18 / 05 / 2024

capital tower kaç katlı

capital tower kaç katlı

Hayatımızın büyük bir kısmını çalışarak geçiriyoruz. Geçmişte sadece dön duvardan ibaret olan ofis projeleri günümüzde içinde alışveriş merkezleri, yüzme havuzları, saunalar, fitnesscenrer'lann yer aldığı keyifli birer yaşam alanına dönüşüyor...

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Bozali Malıka Stakhanova Nurbek Ysyranov ve Zhanna  Ysyranova tarafından kuruldu.

Roots Capital İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roots Capital İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Moradı tarafından kuruldu.

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Makni ve Wasim Hamdan ve tarafından kuruldu.

Babacan Premium Tower'da cazip ödeme koşullarıyla!

Babacan Holding, hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuyor. Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olma avantajı devam ediyor..

Babacan Premium Tower'da 474 bin TL'ye 3+1!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi Babacan Premium'un 2'nci etabı Babacan Premium Tower'da alıcılara kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuluyor..

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Kağıthane Chance Tower'da 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ada-hin İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yeni bir projeye başlıyor. 98 konut ve 42 ticari üniteden meydana gelecek olan Chance Tower projesinin inşaatı 3 ay içerisinde başlayacak.

Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının öncüsü olacak!

"Mutlu Ofis” konseptiyle yola çıkan Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının Ankara’daki öncüsü olacak. Özcan, “Regnum Sky Tower’da iş yaşamı bambaşka bir boyuta taşınacak" dedi.

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Dubai'de gökdelen yangını! Torch Tower'ı alevler sardı!

Dubai Marina'daki gökdelenlerden Torch Tower'da (Meşale Kule) yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Alevler binayı hızla sararken, içeride kaç kişi olduğu henüz bilinmiyor.

Capital Tower'da kiralık ve satılık ofis katları!

İstanbul'un 'ticaret, finans ve turizm bölgesi' Basın Ekspres Yolu'nda yükselen Capital Tower, A sınıfı ofisleri ve güçlü lokasyonuyla fark yaratıyor. Capital Tower, 16 katta verimli ve konforlu bir ofis hayatı sunuyor...

capital tower kaç katlı Haberi

capital tower kaç katlı
Hayatımızın büyük bir kısmını çalışarak geçiriyoruz. Çalışmak, uçup gidebilen bir alışkanlıktır.
Bırakılması kolay, yeniden başlanması zor bir alışkanlık " diyen Victor Hugo'ya inat her türlü konforun titizlikle tasarlandığı yeni nesil ofis binaları beş yıldızlı otellere taş çıkartarak adeta bizleri çalışmaya teşvik ediyor.
Yükselen nüfus artışı ve uluslararası sermayenin ülkemize ilgisinin her geçen artmasıyla beraber 2014 yılına kadar kaliteli ofis stokunda yüzde 14 artış olmasını bekleyen gayrimenkul sektöründe kaliteli ofislere olan ihtiyaç artıyor.
Artan bu ihtiyacı karşılamak adına seçmişin köhneleşmiş ofis anlayışını yerle bir edecek yeni projeler tüketicinin beğenisine sunuluyor.
Pek çok firma için adeta bir vitrin niteliği gören ofis binaları geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazandırmak ve rakiplerinden farklılaşmak için alternatif çözümlerce hizmetler sunuyor.
Geçmişte sadece dön duvardan ibaret olan ofis projeleri...