05 / 07 / 2024

CardFinans müşterileri dikkat! Hesabınıza para gelecek!

CardFinans müşterileri dikkat! Hesabınıza para gelecek!

Farklı alanlara yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren QNB Finansbank, şimdi de fatura ödemeye yönelik bir kampanya hazırladı. QNB Finansbank, fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 150 TL hediye edeceğini açıkladı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 1 Temmuz 2023 - 31 Temmuz tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları vasıtasıyla verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerli olacak. Kampanya süresince iptal edilip tekrar verilen ödeme talimatlarından ödül kazanılamayacak.

  • Kampanya kapsamında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL olmak üzere, toplamda en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecek.

  • Kredi kartından ödül kazanımı kapsamında talimat verilen faturanın 29 Aralık 2023’e kadar en az bir defa ödeme yapılması gerekecek. Verilen talimatların 31 Ocak 2024’de kadar açık olması gerekecek. 31 Ocak 2024’e kadar talimatların iptal edilmesi halinde verilen ParaPuan ödülü geri alınacak. ParaPuan'ın kullanılmış olması halinde kullanılan söz konusu ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak yansıtılacak.

  • Kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza aktarılacak. 

  • Ödeme tarihinde kredi kartı limitinin yetersiz olması halinde fatura ödeme işlemi yapılmayacak. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Maximum mobil kullananlara ay sonuna kadar 600 TL hediye edilecek!

Resmen açıklandı! Ziraat Bankası IBAN numaranıza bir defaya mahsus para yatacak!

Garanti BBWA resmen duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapan bu parayı alacak!

Geri Dön