03 / 05 / 2024

Carrefour'da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi

LG bulaşık makineleri 2022'nin son kampanyaları dahilinde kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor. Carrefour'un web kullanıcılarına özel CarrefourSA Kart'a %19 imkanlı yılın son kampanyasını kaçırmayın. Peki LG DFC512FP QuadWash 8 bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?



Turbo Program Seçeneği

Hızlı bir yıkamaya gereksinim duyuyorsanız, 59 dakikalık Turbo Program alternatifini seçebilirsiniz.
Kolay Yerleştirme, en güçlü esneklik Çalışma anında basitçe ayarlanabilen bu raf sistemi bulaşıklarınızı servise hazırlamak için karşılaşabileceğiniz bütün zorlukların üstesinden gelebilir. Ayarlanabilir Sepet Katlanır dişleri kullanarak her şekil ve boyuttaki kirli bulaşıklarınızı basitçe yerleştirebilirsiniz.


Kolay Yükseklik Ayarı

Yerleştirme alanını en iyi şekilde kullanmak için tek dokunuşla üst rafın yüksekliğini ayarlayabilirsiniz.

Çift Bölge Yıkama

Dual Zone Wash (Çift Bölge Yıkama) özelliği ile çok fazla kirli bulaşıklarınızı güçlü bir şekilde temizlerken hassas bulaşıklarınızı nazikçe yıkar. Bu seçenek üst ve alt raflarda püskürtme sıklığını değiştirmenize izin verir.

Sessiz Çalışma ile Dayanıklılık ve Çok Yönlülük

LG Inverter DirectDrive motor sistemi, mukavemetli, çok yönlü ve sessiz bir çalışma sistemi sergileyerek su sirkülasyonunu ve püskürtme şiddetini kontrol eder. Çift Kademeli Yıkama Alt raftaki kirlilerinizin güçlü bir yıkama sağlarken üst rafın hassas bir şekilde yıkanmasını sağlar.

Carrefour da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi


Az Gürültü, Yüksek Verimlilik

Basitleştirilmiş motor, geleneksel motorlara nazaran daha sessiz çalışır ve enerji tasarrufu sağlayarak çalışır.

Uzun Ömürlü Dayanıklılık

10 yıl garantili DirectDrive motoruyla LG Bulaşık Makinenize güvenin. Nesnelerin İnterneti (IoT) ile Daha İyi Yaşam ThinQ™ yeni bir bağlantı, rahatlık ve kişiselleştirme dünyası sunuyor. Yeni Programlar İndirin Bir akıllı telefon uygulaması yardımıyla, tencereler ve Tavalar, Güveç Kapları, Cam Ürünler ve Gece Modu gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeni güncellenen yıkama programları indirebilirsiniz.

LG DFC512 FP QUADWASH BULAŞIK MAKİNESİ 30 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Peki LG DFC512FP QuadWash 8 bulaşık makinesi satış fiyatı:  12. 599 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 30 Aralık 2022 tarihinde saat :23:45'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 20.02 Türk Lirası, altının gramı ise 1095 Türk Lirası değerinde.

 

A101 bombayı patlattı! Kaçırırsanız çok üzülürsünüz.. fiyatlarda büyük düşüş! 30 Aralık fiyat listesi

TÜRK-İŞ verileri açıkladı! Asgari ücret sınırına yaklaştı

Steam açıkladı! İşte 2022'nin en çok satan oyunları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön