06 / 05 / 2024

Carrefour'dan 2023'e bomba giriş! Honor 70'de kampanya.. son 5 gün kaldı... 2 Ocak fiyat listesi

Carrefour'dan 2023'e bomba giriş! Honor 70'de kampanya.. son 5 gün kaldı... 2 Ocak fiyat listesi

''Süper Fiyat, Süper Teklif'' kampanyası ile 2023'e hızlı giren Hepsiburada, üst model telefonlarda kampanyalara devam ediyor. Honor 70 serisinde avantaj sunan site Honor 70 meraklılarını bekliyor. Peki Honor 70 fiyatı nedir?



Amiral gemisi telefonlar imal etmede başarılarına başarı ekleyen Honor, tanıttığı yeni modeli ile göz doldurdu. Üst model cihazlarda inovatif teknolojiler sunuyor. iç ve dış donanımı ile de vip telefonlardan farklı bir dizayn ile stantlardaki yerini aldı.

Carrefour dan 2023 e bomba giriş! Honor 70 de kampanya.. son 5 gün kaldı... 2 Ocak fiyat listesi

HONOR 70 Özellikleri

Akıllı telefonların ana odak noktası son dönemler kameralara odaklanmış. Ayrıca cihaz kameralar dışında ilk bakışta dikkat çeken bir ekrana sahip. Bununla beraber donanım kısmında da ürün oldukça iddialı bir havada.

HONOR 70, orta-üst seviye akıllı telefonlarda artık sık sık odnantılan bir çipset olan Qualcomm Snapdragon 778G Plus’ı kullanıyor. 1 adet 2.5 GHz  hızında çalışan Cortex-A78 (Kryo 670), 3 adet 2.4 GHz hızında işleyen Cortex-A78 (Kryo 670) ve 4 adet 1.8 GHz hızında işleyen Cortex-A55 çekirdeklere 
sahip olan çipset, Adreno 642L GPU barındırıyor. Peki Honor 70 fiyatı nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön