29 / 04 / 2024

Carrefour'dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi

Carrefour'dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi

Bereketiyle gelen Ramazan ayı ile birlikte marketler aracılığı ile üst üste indirim haberleri geliyor. Ramazan ayı ile beraber indirimli ürünleri raflara dizen marketler tüketicilerin ilgisini çekti. Carrefour'da bu marketlerden birisi. Peki 07 Nisan 2023 ayçiçek yağı fiyatları nedir?



CARREFOURSA'DAN DEV İNDİRİM!

Trükiye'de yer alan market zincirlerinden birisi olan CarrefourSA aracılığı ile yeni indirimler açıklandı. Ramazan ayının girmesiyle beraber ürün ücretlerinde indirime giden marketler arasında CarrefourSA'da yer aldı.

Son dönemlerde yükselen maaliyetler ile beraber ramazan ayında vatandaşın omuzundaki yükü azaltmak adına üst üste indirimler geliyor. 2022 senesi ile beraber en çok zam yapılan ürünler içinde yer alan toz şeker, yumurta ve ayçiçek yağı ücretlerinde gerileme yaşandı.

Carrefour dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi

Özellikle asgari ücretlileri etkileyen zamlar kısa bir süre evvel yapılan indirim açıklaması ile beraber ücretler düştü. Son dönemlerde yaşanan zammın akabinde indirim fırsatı kovalayan vatandaşların bu defa indirim ayağına geldi. CarrefourSA'dan gelen dev indirim ile beraber vatandaşlara ramazan ayında yardımcı olunması amaçlanıyor.

Carrefour'dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi


Geri Dön