28 / 04 / 2024

Carrefour'dan indirim furyası! Galaxy Z Flip3 telefonlara yüzde 17 kampanyayı kaçırmayın

Carrefour'dan indirim furyası! Galaxy Z Flip3 telefonlara yüzde 17 kampanyayı kaçırmayın

Amiral gemisi telefonlarda zirvede olan Samsung'un modellerine iddirim yapan Carrefour Nisan ayında da kampanyalarına devam ediyor. Samsung Galaxy Z Flip3 telefonlara Carrefoursa Kart'a özel  yüzde 17 avantaj sunuyor.




Katlanabilir telefonlar söz konusu olduğunda, Samsung zirveye çıkmak zor. Diğer OEM'lerin yatay katlama oyunuyla uğraştığını gördük, 

ancak yalnızca Motorola kapaklı arenaya girmeye cesaret etti. Motorola Razr'ın en iyi çabalarına rağmen, yeni Samsung Galaxy Z Flip 3, yükseltilmiş yonga seti, harici ekranı ve çok daha fazlası ile tahtın tepesinde.

Samsung, şimdi 120Hz ekran ve 1.200 nit tepe parlaklık ile en yeni Flip'in içine 6,7 inçlik katlanabilir bir Full HD+ ekran sığdırdı. 

Bununla birlikte, harici ekran bu sefer en önemli farkı sunuyor. Spesifik olarak, 1,1 inçten 1,9 inç'e çıktı ve artık bildirimlerle etkileşimi çok daha kolay hale getiriyor.

Kapak ekranını kamera monitörü olarak kullanın

Telefonun ön tarafındaki küçük Kapak Ekranının tartışmasız en kullanışlı özelliği, kameraların özçekim yapması için onu bir monitör olarak kullanabilmesidir. Sadece ana ekrana kesilmiş daha zayıf selfie kamerası yerine, dışarıda daha kaliteli kameralar kullandığınız anlamına geldiği için. 

Carrefour dan indirim furyası! Galaxy Z Flip3 telefonlara yüzde 17 kampanyayı kaçırmayın

Bunu yapmak için - telefon kapalıyken - yandaki uyku/kilit düğmesine hızlıca iki kez basın ve kamerayı otomatik olarak açmalıdır.

 Olmadığı  takdirde Ayarlar > Gelişmiş özellikler'e girip ve "Yan Tuş"a dokunun. "Çift basma"nın açık olduğundan ve listeden "Kamerayı hızlı başlat"ın seçildiğinden emin olun. 

Carrefour'dan indirim furyası! Galaxy Z Flip3 telefonlara yüzde 17 kampanyayı kaçırmayın


Geri Dön