30 / 04 / 2024

Carrefour'dan Şubat bombardımanı! Samsung M13'e yüzde 28 indirim! Bu fırsatı kaçırmayın

Carrefour'dan Şubat bombardımanı! Samsung M13'e yüzde 28 indirim! Bu fırsatı kaçırmayın

Tam bir fiyat performans ürünü olan Samsung Galaxy M13 Carrefour'un Şubat ayı indirim listesine girdi. CarrefourSA Kart'a Özel  %28 avantajı kaçırmak istemiyorsanız Carrefour'un bu imkanını değerlendirin. Peki Samsung Galaxy M13 18 Şubat fiyat listesi nedir?



Samsung Galaxy M13 128 GB 4 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili)

Samsung Galaxy M13, uygun ücretinin yanı sıra içerdiği teknik detaylarla da kullanıcılarının takdirini kazanır. 
Geliştirilmiş sistemi, güçlü yonga seti, iyi düşünülmüş kamera düzeni ve kasanın altında yer alan büyük pil ile performans  mevzu bahis olursa beklentileri karşılamayı becerir.

Carrefour dan Şubat bombardımanı! Samsung M13 e yüzde 28 indirim! Bu fırsatı kaçırmayın

Samsung Galaxy M13 128 GB 4 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) batarya kapasitesi aracılığı ile günlük hayatınızda gereksinim duyduğunuz kullanım zamanını elde etmenize imkan tanır. Ekran detaylarıyla da dikkatleri üzerinde toplayan model, ekonominizi zorlamadan standartların üstünde bir akıllı telefona sahip olmak isteyen kullanıcılar için iyi bir seçim haline gelir. Basit kullanımı vesilesi ile her yaş grubu aracılığı ile basitçe kullanılabilmesi de cihazın öne çıkan 
tarafları içinde yer alır. Bütçe dostu alternatiflerini inceleyerek günlük yaşamınıza işlevsellik kazandırabilir, şık ve güçlü akıllı telefona vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.

 


Geri Dön