12 / 05 / 2024

Carrefoursa fiyatları indirdi! Koşun yaz kış lazım olacak! Carrefoursa 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa fiyatları indirdi! Koşun yaz kış lazım olacak! Carrefoursa 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin dev zincir marketlerinden biri olan Carrefoursa araç sahiplerini sevindirecek indirimlerine devam ediyor.Carrefoursa’da hangi marka lastikler kaç liraya satılıyor? İşte Carrefoursa 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…



Türkiye’nin dev zincir marketlerinden biri olan Carrefoursa araç sahiplerini sevindirecek indirimlerine devam ediyor. Carrefoursa artan fiyatlara rağmen otomobil lastiği ihtiyacı olanların yüzünü güldürdü ve muhteşem bir indirime gitti.  Bu ürünlere sahip olmak isteyenlerin yapması gereken tek şey bir Carrefoursa karta sahip olmak.

Peki Carrefoursa’da hangi marka lastikler kaç liraya satılıyor ve bu otomobil lastiklerinin özellikleri nelerdir? İndirimli oto lastiklerini sizler için derledik. İşte Carrefoursa 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa’nın indirimli ürünler listesinde Goodyear, Dayton ve Lassa markalı lastiklere yer veriliyor.

İşte Carrefoursa’da satılan indirimli ürünler ve özellikleri…

GOODYEAR 195/65 R15 91V EAGLE SPORT 2 YAZ OTO LASTIĞI 867,00 TL

Goodyear Eagle Sport 2, markanın yeni nesil yaz lastiği desenidir. Aynı Serideki bir  önceki lastiğe göre daha fazla yakıt tasarrufu sağlarken ve hem ıslak hem kuru zeminde daha iyi performans sergiler. Goodyear Eagle Sport 2, yaz koşullarında etkin viraj performansı sergiler. Yeni yaz lastiği, tüm bu özelliklerine ek olarak bir de daha şık, yenilenmiş yanak dizaynına sahiptir.

 Carrefoursa fiyatları indirdi! Koşun yaz kış lazım olacak! Carrefoursa 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

GOODYEAR 215/55 R17 98W EAGLE SPORT 4 SEASONS XL DÖRT MEVSIM OTO LASTIĞI 1.536,00 TL

Eagle Sport’un dengeli basınç dağılım özelliği sayesinde yolu daha iyi kavrarken, kullanıcılara virajlarda üstün araç hakimiyeti sunar ve bu sayede frenleme de de avantaj sağlar.

GOODYEAR 275/45 R21 110Y EAGLE F1 ASY 3 SUV XL FP YAZ OTO LASTIĞI  3.889,00 TL

SUV araçlar için optimize edilen karkas yapısına sahip olan Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, hem ıslak hem kuru zemin koşullarında güvenlikli performans sergilemektedir. Geniş kanalları ve olukları ile suyu hızlı bir şekilde tahliye eder ve suda kızaklamaya karşı dayanıklılık sağlar.

 

 

 


Geri Dön