29 / 04 / 2024

Carrefoursa'da Philips ve Samsung Galaxy tabletlerde müthiş indirim! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'da Philips ve Samsung Galaxy tabletlerde müthiş indirim! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Philips ve Samsung Galaxy tabletler Carrefoursa'da indirimli fiyatıyla satışta. Peki Carrefoursa'da Philips ve Samsung Galaxy tabletler ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en büyük perakende şirketi Carrefoursa Philips ve Samsung Galaxy tabletlerin fiyatında indirime gitti. Marketlerinde teknolojik ve dijital ürünleride satışa çıkaran Carrefoursa, 'Carrefoursa Kart'a özel indirimlerine devam ediyor. Uygun fiyata tablet almak isteyenler için bugün Carrefoursa'nin indirimli ürünlerinin fiyatlarını listeledik. 

 Carrefoursa da Philips ve Samsung Galaxy tabletlerde müthiş indirim! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tablet bilgisayar veya sadece tablet, tek bir ünitede ekran devresi ve batarya olan bir mobil bilgisayardır. Tabletler parmak ve kalem hareketlerini algılayabilen, fare ve klavye ile kombine edilebilen, kamera ve ivmeölçer gibi sensörlerle donatılan cihazlar arasında yer alır. Temel özellikleri kontrol edebilmek maksadıyla ekstra fiziksel tuşlar içerebilir. İçerdiği sanal klavye eklentisi ile kullanılabilir.

7 inç veya daha büyük ekrana sahip cihazlar tablet olarak nitelendiriliyor. Tabletler Akıllı telefonlardan ve phabletlerden daha büyüktürler.

20. yüzyıl içerisinde geliştirilmeye devam eden tabletler 2010 yılından itibaren popüler olmuş ve minibook adı verilen küçük boyutlu dizüstü bilgisayarların yerini almıştır.

Peki, Carrefoursa'da bu hafta hangi tablet modelleri indirime girdi? Carrefoursa'da Philips ve Samsung Galaxy tabletler ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön