03 / 05 / 2024

Casa Bella Çekmeköy'de 400 bin TL'ye!

Casa Bella Çekmeköy'de 400 bin TL'ye!

Casa Bella'da çatı dubleksi konutların fiyatları 400 bin TL'den, bahçe dubleksi konutların fiyatları ise 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Çatı dubleksi evlerin alanları 163 metrekare, bahçe dubleksi evlerin alanları ise 195 metrekare olarak belirlendi



20 adet lüks bahçe dubleks ve 20 adet lüks çatı dubleksinden meydana gelen Casa Bella'da konutlar hemen teslim ediliyor. Çekmeköy'de hayata geçirilen proje Cihangir Yapı tarafından inşa edildi. 2 bin metrekare radye temel üzerine kurulu Casa Bella, 3 katlı binalardan oluşuyor.

Casa Bella'da çatı dubleksi konutların fiyatları 400 bin TL'den, bahçe dubleksi konutların fiyatları ise 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Çatı dubleksi evlerin alanları 163 metrekare, bahçe dubleksi evlerin alanları ise 195 metrekare olarak belirlendi.

Projede dairelerin özellikleri arasında; Linea Decor mutfak, çanakkale seramik ve banyo döşemeleri, roca - kale vitrifiyeler, salon lamine (ithal) parke, ahşap iç merdivenler, yerden ısıtma sistemi, ECA armatürler, Ferolli kombi, masif iç kapılar ve çelik kapı bulunuyor.

Casa Bella içinde neler var

Her eve iki araçlık özel otopark
Kapalı misafir otoparkı
Her daireye 20 m2 depo
24 saat güvenlik
Merkezi telefon santrali ve Tv antenleri
Kontrollü yaya ve araç giriş kapıları
Peyzaj düzenlemesi
Açık yüzme havuzu
Toplantı ve hobi salonları
Su depo - hidrofor
Çocuk havuzu
Çocuk parkı

http://cihangiryapi.com/casa_bella.htm

0216 537 84 84
Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!


Geri Dön