03 / 05 / 2024

Casa de Playa arazisi yanına butik otel inşa edilecek!

Casa de Playa arazisi yanına butik otel inşa edilecek!

Türkiye'nin gözde turizm bölgesi Çeşme'de yazlık konut anlayışını değiştirecek bir proje yükseliyor. Sakız Burnu'nda denize sıfır arazide 4-5-6 katlı 3 blok halinde 32 residence daireden oluşan Case De Playa (Plaj Evleri) Mayıs 2014'te teslim edilecek...



 İstanbul, Ankara,  İzmir  başta olmak üzere Çeşme'nin deniz, kum, ve güneşinden vazgeçemeyenler için tasarlanan proje ile yazlık konutu residence konforunda yaşamak mümkün Sakız Burnu'nda denize sıfır arazide 4-5-6 katlı 3 blok halinde 32 residenceden oluşan Case De Playa (Plaj Evleri) Mayıs 2014'te teslim edilecek. Proje aşamasında büyük ilgi gören ve neredeyse yarısı satılan Casa De Playa Çeşme'de açık-kapalı havuz, SPA, masaj, sauna, buhar odası, termal jakuzi, yürüyüş ve bisiklet parkurları, özel iskele, özel plaj, basketbol sahası, tenis kortu, spor salonu, pilates-yoga salonu bulunuyor. 


Çeşme Casa De Playa Residence'ta hizmetler bununla sınırlı kalmıyor. Ayrıca; shuttle servis, çamaşır servisi, vale park hizmeti, havaalanı servisi, daire içi günlük temizlik hizmeti, araç kiralama, VIP transfer hizmeti de sunulan hizmetler arasında yer alıyor. 


HEPSİ DENİZ MANZARALI 

Kuryap İnşaat imzası ile Çeşme'de 11 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Casa De Playa da yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlanırken, tüm konutlar muhteşem deniz manzarası ile dikkat çekiyor. 

İnşaat çalışmaları an be an takip eden Kuryap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, Alaçatı'da Casa Olivia Oteli inşa ettiklerini, yine 10-12 villalık özel projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Çeşme yazlık konut açısından yoğun bir bölge. 


İzmir'den gelenler, yaz kış uğrama imkanına sahipken, İstanbul, Ankara, Bursa, Denizli gibi kentlerden gelenler okulların tatil olması ile başladıkları Çeşme tatilini, Eylül'ün gelmesi ile birlikte sonlandınyor. Konutlar kalan 9 ayda tamamen boş. Gelmek istediklerinde evin hazırlanması, bakım gereken konularla özel olarak ilgilenmek gerekiyor. İşte Casa De Playa ile bu ihtiyacı ortadan kaldırdık. İki gün önceden haber verdiğinizde residence sizin için hazırlanmış, kış ise ısıtılmış, yaz ise serinletilmiş olarak sizi bekliyor olacak" dedi. 


BAVULU AL GEL 

Projede tekne sahiplerinin de unutulmadığını kurulacak iskele ile küçük teknelerin bağlanabileceğini, havuzun yazın üstü açılırken, kışın üstünün kapanacağının bilgisini veren Dönmez, "Konutlar 60-75 metrekare büyüklüğünde. 

Teraslar dahil edildiğinde ise 130 metrekare büyüklüğe ulaşan residencelerimiz var. Anahtar teslimi projemizde sloganımız bavulunu al gel, başka şeye ihtiyacın yok" şeklinde devam ediyor. 


70 ODALI OTEL 

Dönmez, Casa De Plaja'nın konuşlandığı 17 dönümlük alanda 70 odalı birde butik otel inşa edileceğini hatırlatarak, "Otel konforunda ev tatili, Çeşmeseverleri bekliyor" dedi. 


Habertürk Gazetesi Egeli eki


Geri Dön