29 / 04 / 2024

Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 8 milyon 152 bin 585 TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Göğüş tarafından kuruldu.



Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 8 milyon 152 bin 585 TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Göğüş tarafından kuruldu.

Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi konusu:
I-İnşaat ve Gayrimenkul olan işler. a-Her türlü gayrimenkul ve inşaat ve gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak, gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımlar gerçekleştirmek, koordine etmek ve yönetmek, gayrimenkul almak ve satmak, kiralamak veya kiraya vermek, b-Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar satın almak , bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, kendi arsa ve arazilerini kat karşılığı yapılmak üzere vermek, c-Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları , fabrikalar, yollar, baraj ve göletler , park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler , tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Dudullu OSB Mah. İmes-101.Sok. A Blk. No:38/1 ÜMRANİYE


Geri Dön