08 / 05 / 2024

Çatalca'daki en iyi gayrimenkul ofisi RE/MAX Erguvan!

Çatalca'daki en iyi gayrimenkul ofisi RE/MAX Erguvan!

Erguvan Ofisi, yaptığı çalışmalar sonucu Çatalca halkının oylarıyla EN'ler ödülüne layık görüldü

 



Çatalca Postası Gazetesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve siyasilerden, gazetecilere kadar farklı kategorilerdeki en başarılı kişilerin ödüllendirildiği "EN'ler" gecesinde, "EN İyi İşadamı" Ödülü, RE/MAX Erguvan Ofis Broker'ı Engin Eren'e verildi.

Engin Eren yönetimindeki RE/MAX Erguvan Ofisi, Çatalca Bölgesi'nde yürüttüğü bilgilendirme çalışmaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarını belirleyerek onları doğru yatırıma yönlendiriyor. RE/MAX Erguvan Ofisi,  Çatalca ve yakın çevresine ait güncel imar planlarını, İSKİ Koruma Bantlarını ve Orman Tahdit haritalarını ofiste yer alan plazma tv ile bölge halkı ve müşterileri ile şeffaf biçimde paylaşıyor.

Çatalca İlçesi'ni kapsayan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen yılın EN'leri ödül töreninde farklı alanlarda adaylar değerlendirildi. Erguvan Ofisi, yaptığı çalışmalar sonucu Çatalca halkının oylarıyla EN'ler ödülüne layık görüldü. Gayrimenkul alanında yaptığı çalışmalar nedeniyle RE/MAX Erguvan Ofis Broker'ı Engin Eren, düzenlenen törenle bu yılki "EN İyi İşadamı" ödülünü İlçe Kaymakamı Yüksel Ayhan'dan aldı.


Geri Dön