14 / 05 / 2024

Çay destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023 Çaykur Çay desteklemeleri yattı mı?

Çay destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023 Çaykur Çay desteklemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından binlerce çiftçiye destek amacıyla ödenen tarımsal destek ödemeleri merak ediliyor. Peki çay destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023 Çaykur Çay desteklemeleri yattı mı?



ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞLADI!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılacak olan Çaykur yaş çay ödemeleriyle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak ödemeler her yıl Mart ayında yapıldı. Konuyla ilgili herhangi bir geelişme henüz olmadı.

1041 beden işçisi, 166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 85 çay eksperi, 52 engelli geçici işçi ve 21 eski hükümlü geçici işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların başvuruları internet üzerinden alınırken adayların başvuru şartlarını sağlamaları gerekiyor.

 

Çay destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023 Çaykur Çay desteklemeleri yattı mı?

ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA GEÇTİ!

Tarımsal üretimi artırmak ve çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak için çeşitli ödemeler yapan Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal destek ödemelerini çiftçilere yapmaya devam ediyor. Tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili güncel gelişmeler pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, ödemelerin hesaplara geçtiğini Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyurdu.

Bakan Kirişçi ”1 milyar 653 milyon 871 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.”  dedi.

Çaykur destekleme ödemeleri 2023! Çaykur destekleme paraları ne zaman ödenecek?
ÇAYKUR kamu işçisi olarak 1365 kişi alıyor! Kadro ve başvuru şartları İŞKUR üzerinden açıklandı!

Geri Dön