05 / 07 / 2024

Cebeci İnşaat yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Cebeci İnşaat yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Cebeci İnşaat, İzmir'in Ulukent ilçesindeki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, 2019’da yepyeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor.



İzmir Ulukent’teki projelerine hızla devam eden Cebeci İnşaat, 2019 yılında yeni yatırımlara hazırlanıyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre, Cebeci Yapı Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci, evam eden iki proje ve yeni yılın ilk aylarında başlayacak olan yatırımla ilgili bilgi verdi.

Cebeci, “Ulukent’teki ilk site projelerinden olan Aura 1’de çok yoğun bir ilgi ile karşılaştık ve bölgenin gelişmesinde önemli rol oynadık. Bu ilgi ve müşterilerimizden gelen talepler sonrasında yine Ulukent’te ikinci projemiz olan Aura 2’ye başladık” şeklinde konuştu.

Cebeci Aura Concept ve Cebeci Aura Office projelerine başlayacaklarını açıklayan Cebeci, “2017 yılının ilk aylarında başladıkları 3 blok ve 210 konuttan oluşan Aura 1’de C Blok inşaatının tamamlandığı, A ve B blokta ise kaba inşaatı bitirmek üzereyiz. Bu yıl içinde başladığımız Aura 2’de ise temel çalışmaları tamamlandı. Aura 2, 11 dönüm arazi üzerinde 4 bloktantan oluşacak. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde toplam 140 konuttan oluşan bir yaşam alanı yaratacağız. 2019 yılında daUlukent’ teki üçüncü projemiz Cebeci Aura Concept’e ve Bayraklı’da Cebeci Aura Office projelerine başlayacağız'' dedi.


Geri Dön