28 / 04 / 2024

Çekmeköy City Ambiance teslim tarihi!

Çekmeköy City Ambiance teslim tarihi!

Firma: Tosunoğlu Grup

Proje: City Ambiance

Çekmeköy City Ambiance teslim tarihi 12 ay sonra olarak belirtiliyor. Çekmeköy City Ambiance Konutları projesinde konut satış fiyatları 175 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




6 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükselen  City Ambiance  Konutları projesi  Tosunoğlu Grup  tarafından inşa ediliyor. Tosunoğlu City Ambiance Konutları projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy bölgesinde hayata geçiriliyor.


Çekmeköy City Ambiance teslim tarihi bilgisinden önce City Ambiance Konutları projesinden bahsedelim. City Ambiance Konutları Çekmeköy projesinde daireler 55 metrekare ile 163 metrekare aralığında değişiyor.


City Ambiance Konutları Çekmeköy projesi 69 adet konuttan meydana geliyor. Çekmeköy City Ambiance Konutları projesinde yüzde 80 yeşil alan bulunuyor. City Ambiance Konutları Çekmeköy ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.



Çekmeköy City Ambiance teslim tarihi!


Çekmeköy City Ambiance teslim tarihi 1 yıl sonra olarak belirtiliyor. Çekmeköy City Ambiance Konutları satış ofisi ile 0216 429 49 69 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz. City Ambiance Konutları daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon tasarlandı.


Çekmeköy City Ambiance Konutları'nda bina oturumu yüzde 20 olarak belirlendi. City Ambiance Konutları fiyat listesi 175 bin liradan başlayarak değişiyor. City Ambiance Konutları'nda yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar mevcut.


City Ambiance Konutları Çekmeköy'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 - 25 dakika mesafede yükseliyor. City Ambiance Konutları Çekmeköy projesinde 1+1 daire tipleri 55 ile 61 metrekare, 2+1 daire tipleri 125 ile 137 metrekare, 3+1 daire tipleri 130 ile 163 metrekare olarak belirlendi.



Çekmeköy City Ambiance nerede?

Çekmeköy City Ambiance adres : Alemdağ Çatalçeşme Mh. Mehmetçik Cd. No:1 Çekmeköy / İstanbul


Çekmeköy City Ambiance iletişim

Telefon: 0216 429 49 69

Web : http://city-ambiance.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön