30 / 04 / 2024

Çekmeköy Lidya Flats nerede?

Çekmeköy Lidya Flats nerede?

Firma: Lidya Yapı

Proje: Lidya Flats

Satışlara devam edilen Çekmeköy Lidya Flats nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Çekmeköy deniliyor...



Banka kredisi ile konut sahibi olunan Lidya Flats projesinde yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Çekmeköy Lidya Flats nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Lidya Flats Evleri'nde toplam 136 adet daire bulunuyor. Satışların devam ettiği Çekmeköy Lidya Flats nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Çekmeköy deniliyor.


Fiyatların 220 bin TL'den başlangıç gösterdiği Lidya Flats projesinde  çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkuru, fitness salonu, buhar odası, sauna, masaj odası, barbekü alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, su yolları, tenis kortu ve mini golf sahası yer alıyor. 


Çekmeköy Lidya Flats nerede?


5 katlı 5 bloktan meydana gelen Lidya Flats Konutları'nda konutlar 1+1 çatı dubleksi, 1+1 bahçe dubleksi, 2+1 çatı dubleksi, 2+1 bahçe dubleksi ve 3+1 olarak tasarlandı. Çekmeköy Lidya Flats nerede sorusunun cevabı için haberimizi okumanız yeterli.


Konut sahibi olmak için banka kredisi kullanma imkanı sağlanan Lidya Flats Çekmeköy'de dairelerin alanları 90 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor. Çekmeköy Lidya Flats nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Çekmeköy Lidya Flats'te; 1+1 bahçe dubleksleri 220 bin TL'den, 1+1 çatı dubleksleri 242 bin TL'den, 2+1 ara katlar 247 bin 500 TL ile 435 bin TL arasında, 2+1 bahçe dubleksleri 520 bin TL'den, 2+1 çatı dubleksleri 550 bin TL'den, 3+1 daireler 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Çekmeköy Lidya Flats nerede? Adres; Barbaros Bulvarı, Şile Otobanı Üstü Taşdelen çekmeköy - İstanbul


Çekmeköy Lidya Flats nerede? Kroki;


Çekmeköy Lidya Flats nerede?


Telefon: 0216 484 67 67(pbx) 

Web Adresi: http://lidyaflats.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön