30 / 04 / 2024

Çekmeköy Platin Evler ne zaman teslim?

Çekmeköy Platin Evler ne zaman teslim?

Firma: Yiğit Efe Gayrimenkul Yapı

Proje: Platin Evler Çekmeköy

1,200 metrekare arsa alanı, 6 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Çekmeköy Platin Evler ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Eylül ayı deniliyor. Proje, Yiğit Efe Gayrimenkul Yapı tarafından inşa ediliyor...



Çekmeköy Platin Evler ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy bölgesinde inşa ediliyor.  


Platin Evler lokasyon olarak; Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede. Platin Evler'in toplu taşımaya uzaklığı ise 100 metre mesafede yükseliyor. 


Yiğit Efe Gayrimenkul Yapı imzasıyla konumlanan Çekmeköy Platin Evler ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı deniliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Çekmeköy Platin Evler ne zaman teslim?


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Platin Evler'de konut fiyatları metrekaresi 3 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. 


2 blok halinde inşa edilen Çekmeköy Platin Evler ne zaman teslim sorusuna Eylül 2015 cevabı veriliyor. Proje, 1,200 metrekare arsa alanı, 6 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Telefon: 0216 641 41 43 

Web: www.yigitefeinsaat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön