12 / 05 / 2024

Çelikyay İnşaat AVM projesine hazırlanıyor!

Çelikyay İnşaat AVM projesine hazırlanıyor!

Yıl sonuna kadar proje satışlarını tamamlayarak likite dönmeyi hedeflediklerini belirten Çelikyay İnşaat Genel Müdürü Onur Çelikyay, Bursa Özlüce'de alışveriş merkezi kurarak bölgeyi canlandırmayı planladıklarını söyledi




Yıl sonuna kadar proje satışlarını tamamlayarak likite dönmeyi hedeflediklerini belirten Genel Müdür Onur Çelikyay, Bursa Özlüce'de alışveriş merkezi kurarak bölgeyi canlandırmayı planladıklarını söyledi.


Çelikyay İnşaat, 2013 yılını önceki yıla göre yükselen bir ivme ve hareketlilikle kapattı. Bu yıl da, özellikle geçen yıldan devam eden projelere odaklanan firma; Bursa Özlüce'de planlanan AVM projesi ile Mustafakemalpaşa'da fabrika projesini tamamlayacak. Çelikyay İnşaat, Bursa dışında Eskişehir ve İzmir'deki endüstriyel tesis projelerine odaklanacak. 


Çelikyay İnşaat Genel Müdürü Onur Çelikyay, İnşaat Mühendisi Osman Nuri Çelikyay tarafından 1992 yılında kurulan Çelikyay İnşaat'ın, 2010'dan bu yana üç ortaklı Kızıl-Öz Yapı AŞ'yle grup şirket olarak faaliyetini sürdürdüğünü söyledi. 


"AVM'de gıda firmalarının olmasını istiyoruz" 


Çelikyay, firmanın bir yandan inşaat sektöründe resmi taahhüt işleriyle faaliyetlerini devam ettirirken, diğer yandan da rotayı endüstriyel tesis ve özel konut projelerine çevirdiğini belirtti. 

 

İlk olarak AVM içinde yer alacak markaları, dükkan sahiplerini belirleyip isteğe göre projeyi şekillendirmeyi amaçlıyoruz. Ağırlıklı gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların yer almasını planlıyoruz. Hedefimiz, kafe, market, pastane gibi çeşitli dükkanların olacağı bir bölge oluşturarak, şehrin kalabalığından uzak, sakin bir alan kazandırmak" dedi. 


Dünya


Geri Dön