29 / 04 / 2024

Cem Nazif Yalçın: Termo Teknik, yetkili satıcıların yanında!

Cem Nazif Yalçın: Termo Teknik, yetkili satıcıların yanında!

Ankara 'da yetkili satıcıların buluştuğu toplantıda konuşan Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın, çorlu 'da dünyanın en büyük ikinci panel radyatör fabrikasına sahip, 50 'den fazla ülkeye ihracat yapan bir marka olarak yetkili satıcıların yanında ol



Dünyanın önde gelen panel radyatör üreticisi İngiliz Ideal Stelrad Group 'un (ISG)   iştiraki olarak Türkiye 'de faaliyetini sürdüren Termo Teknik,  Ankara  'da yetkili satıcılar ile buluştu. Ankara Crown Plaza 'da gerçekleşen toplantıya 180 satıcı firmadan, 245 temsilci katıldı.

Toplantıda konuşan Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın, Termo Teknik 'in çorlu 'da Dünyanın en büyük ikinci fabrikasına sahip olduğunu söyledi.

Fabrikanın 5 üretim bandına,   toplam 100 bin m2 kapalı alana ve yıllık 4 milyon metre üretim   kapasitesine sahip olduğunu belirten Yalçın, bu dev üretim biriminde ulusal ve uluslararası alanda önemli olan tüm   standartlara uygun olarak   üretim yapıldığını vurguladı.

Yalçın fabrikanın, Türkiye 'de ısıtma sektöründe ilk   ISO 9000 sertifikasyonuna sahip panel radyatör üretim birimi olduğunu belirterek,   ‘Halihazırda Termo Teknik: ‘BS ISO 9001:2008 akreditasyonuna, uluslararası radyatör standardı EN442'ye, DIN, BSI, NF, GOST-R, UkrSEPRO, EMI, TSE ve çeşitli   standartlara sahip bulunuyor ' dedi.

Termo Teknik 'in Türkiye 'de ürettiği radyatörlerin yüzde 80 'nini ihraç ettiğini ve kendi dalında 2010 yılı da dahil üst üste 5 yıl   ihracat birincisi olarak İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından verilen ‘İhracatın Yıldızları Ödülü 'nü aldığına dikkat çeken Yalçın,   Türkiye 'de üretilen radyatörlerin   İngiltere, Rusya, çin, ABD gibi ülkelerin de içerisinde bulunduğu 40 'tan fazla ülkeye ihraç edildiğini ifade etti.

Yalçın, Termo Teknik 'in iyi ve kötü günde bayi ve satış noktalarının yanında olduğunu ve üstün kalitesi, yaygın satış ve hizmet noktası ağı, kesintisiz tedarik özellikleri ile iç pazarda da hızlı bir gelişme gösterdiğini söyledi.


Geri Dön