28 / 04 / 2024

Cemal Polat, Zeki Bulut'un desteğiyle yeni bir evde yaşayacak!

Cemal Polat, Zeki Bulut'un desteğiyle yeni bir evde yaşayacak!

Genç Çınar Spor Takımı 'nda oynayan 14 yaşındaki Cemal Polat, Denizli Emniyet Müdürlüğü 'nün " Hayata Pas Ver " projesiyle yeni bir yaşamın kapılarını araladı




Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan "Hayata Pas Ver" projesi, gençleri spora yönlendirmenin yanında ailelerin de hayatlarını değiştirdi. "Hayata Pas Ver" projesinde Genç Çınar Spor Takımı'nda futbol oynayan ve 7 çocuklu Polat ailesinin en küçüğü olan 14 yaşındaki Cemal Polat, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'un desteğiyle yeni bir evde yaşayacak. 


Kiralarını ödüyor

Proje kapsamında Cemal Polat'ın ailesine ulaşan Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, ailenin kaldığı evi görünce harekete geçti. Babalarını uzun yıllar önce kaybeden ve 7 çocuk ile aynı evde kalan ailenin daha iyi koşullarda olması için Denizli Emniyet Müdürlüğü aileye yeni bir ev yapma kararı aldı. Denizlili işadamlarının destekleriyle Polat ailesinin Muratdede Mahallesi 272 sokak içerisinde bulunan 2 göz odalı evinin yıkılıp yeniden yapılmasını istedi. Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, önceki gün aileyle birlikte eski evi yıktırdı. Aile, Bulut'un yardımıyla kiralık bir eve taşındı. Evin kirası da Zeki Bulut tarafından karşılandı.


Yakında tamamlanıyor

Proje kapsamında bir çocuktan bir aileye, bir aileden bir mahalleye sloganıyla yola çıktıklarını belirten Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, "Polat ailesine Cemal sayesinde ulaştık. Proje kapsamında takımımızda futbol oynayan 14 yaşındaki Cemal Polat'ın kaldığı evi gördük ve bu ailenin burada yaşamasına gönlümüz razı gelmedi. Ailenin daha iyi şartlarda yaşaması için yeni bir ev yapma kararı aldık. İlk olarak aileyi kiralık eve taşıdık. Ardından yeni yapılacağı evin yeriyle ilgili tapu ve diğer işlemleri tamamladık. Yakın zamanda evi tamamlayarak Polat ailesine teslim edeceğiz. Evin yapılmasında emeği geçen başta Denizlili işadamları ve hayırseverlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Artık Cemal daha iyi şartlarda eğitim görüp bizleri gururlandıracak" dedi.


Cemal: Çok çalışıp futbolcu olacağım

Yeni bir eve kavuşacağının mutluluğunu yaşadığını belirten 14 yaşındaki Cemal Polat, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'a teşekkür etti. Çok mutlu olduğunu dile getiren Cemal Polat, "Kötü bir evde 6 kardeşim ve annemle hayatımızı sürdürüyorduk. Şuanda kirada iyi bir evde kalıyoruz. Yeni evimizin bitmesini dört gözle bekliyorum. Zeki amcaya teşekkür ediyorum. Derslerime çok çalışıp ilerde futbolcu olmak istiyorum" dedi. 7 çocuk annesi 48 yaşındaki Saime Polat da, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'a minnettar olduklarını söyleyerek, "Eşimi yıllar önce kaybettim. 7 çocuğumla bu iki göz odalı evde kalıyorduk. Bu durumuza kayıtsız kalmayan Denizli Emniyet Müdürlüğü bize yeni bir ev yapma kararı aldı. Artık çocuklarım ile birlikte hayatımız değişecek. Herkese teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduk" diye konuştu.



Yeni Asır




Geri Dön