30 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!

Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 189 bin dolar ile 1 milyon 152 bin dolar arasında değişirken, villalar 1 milyon 559 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor....




İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy bölgesinde inşa ediliyor olan Çengelköy Park Evleri projesi Selimoğlu Grup ve Demirland İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi bilgilerinden önce detaylarına yer verelim.


Normal daire ve villa tipi konutların yer aldığı Çengelköy Park Evleri satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve villalar tasarlandı. Çengelköy Park Evleri 65 dönüm arsa alanında yükseliyor.


Çengelköy Park Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Çengelköy Park Üsküdar satış ofisi ile 0216 444 2 866 numaralı telefondan görüşülüyor.



Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!


Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 189 bin dolar ile 1 milyon 152 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Çengelköy Park Evleri ödeme planı dahilinde banka kredili olarak taksit yapılıyor.


Çengelköy Park Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi villalarda 1 milyon 559 bin dolardan başlayıp, 2 milyon 800 bin dolara kadar değişiklik gösteriyor. Çengelköy Park Evleri'nde daireler 84 - 348 metrekare, villalar 400 - 595 metrekare arasında belirlendi.



Çengelköy Park Üsküdar nerede?

Çengelköy Park Üsküdar adres : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul


Üsküdar Çengelköy Park Evleri iletişim

Telefon : 0216 444 2 866 

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön