27 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!

Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında villaların metrekaresi 4 bin dolardan, rezidans dairelerin metrekaresi de 3 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Projede konutların 24 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor...




Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!


İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de yükselen Çengelköy Park Evleri, Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat imzası taşıyor. Çengelköy Park Evleri 60 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 


Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerine 86 villa ve 73 rezidans daire olacak şekilde tasarlanıyor. Çengelköy Park Evleri'nde 3 bin 400 metrekarelik bir alan da ticari ünitelere ayrılmış durumda... Büyüklüğü 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen villalar 4+1, 5+1 ve 6+1'den meydana geliyor. Projede bulunan rezidans daireler ise 1+1'de 5+1'e kadar çeşitli büyüklüklerden oluşuyor.


Konut teslimlerinin 24 ay sonra yapılması beklenen Çengelköy Park Evleri Üsküdar'a 6 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 32 km, Bağdat Caddesi'ne 10 km, Kadıköy'e 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Beşiktaş'a 9 km, Taksim'e 12.5 km,  Atatürk Havalimanı'na 27.5 km mesafede yer alıyor.


Çengelköy Park Evleri'nde otopark, fitness salonu, açık kapalı spor alanları, kapalı havuzlar, spor alanları ve oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Çengelköy Park Evleri için detaylı bilgi; Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul adresinde bulunan satış ofisinden alınabiliyor.


Çengelköy Park Evleri fiyat listesi!


Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Çengelköy Park Evleri'ndeki villaların metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor ve fiyatları da 1,5 milyon dolar ile 3,5 milyon dolar arasında değişiyor. 


Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri!

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com



projeye sor



Geri Dön