28 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri ödeme planı! 1,5 milyon dolara villa!

Çengelköy Park Evleri ödeme planı! 1,5 milyon dolara villa!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde villa fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlayarak değişiyor...




Rezidans ve villaların yer aldığı Çengelköy Park Evleri projesi Selimoğlu Group ve Demirland Yapı tarafından inşa ediliyor. Çengelköy Park Evleri ödeme planı bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


11 adet ticari birimin yer aldığı Çengelköy Park Evleri projesinde 3 bin 400 metrekare alan ticari birimler için ayrılıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde 73 adet rezidans daire ve 86 adet villa inşa ediliyor.


Çengelköy Park Evleri projesi 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çengelköy Park Evleri projesinde 1+1 dairelerden 5+1'lere kadar rezidans daireler bulunurken, villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı.




Çengelköy Park Evleri ödeme planı!


Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Çengelköy Park Evleri'nde villaların 1,5 milyon dolardan başlayarak satılıyor.


60 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Çengelköy Park Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yollları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön