27 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri ulaşım! 1,5 milyon dolara satılık villa!

Çengelköy Park Evleri ulaşım! 1,5 milyon dolara satılık villa!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Villa fiyatlarının 1,5 milyon dolardan başladığı Çengelköy Park Evleri'nde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...




Selimoğlu Group ve Demir Yapı tarafından hayata geçiriliyor olan Çengelköy Park Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Çengelköy'de yükseliyor. Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Çengelköy Park Evleri Üsküdar projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri projesinde 73 adet rezidans daire, 86 adet villa ve 11 adet ticari birim yer alıyor. Çengelköy Park Evleri'nde banka kredisi kullanılıyor.


Metrekaresi 4 bin dolar olarak belirlenen Üsküdar Çengelköy Park Evleri projesinde villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların metrekaresi ise 3 bin dolardan satılıyor.


Çengelköy Park Evleri projesinde villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Üsküdar Çengelköy Park Evleri projesinde 1+1'den 5+1'e kadar rezidanslar bulunuyor. Çengelköy Park Evleri'nin satış ofisi ile 444 2 866 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Çengelköy Park Evleri projesinde villaların büyüklükleri 400 metrekare ile 600 metrekare arasında, rezidans dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 230 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Çengelköy Park Evleri'nde spor alanları, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları yer alıyor.



Çengelköy Park Evleri ulaşım!

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul



Çengelköy Park Evleri Üsküdar  iletişim

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön