29 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri vaziyet planı!

Çengelköy Park Evleri vaziyet planı!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Selimoğlu Grup ve Demirland İnşaat imzasıyla yükselen Çengelköy Park Evleri teslim tarihi olarak 24 ay sonrası belirtiliyor. Çengelköy Park Evleri vaziyet planı bilgisine haberimizde yer veriyoruz...



Çengelköy Park projesi Selimoğlu Grup ve Demirland İnşaat tarafından  İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy'de hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri vaziyet planı bilgisi öncesinde proje hakkında genel bilgi verelim.

Çangelköy Park Evleri satılık daire tipleri  1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve villa tipinde tasarlandı. Çengelköy Park evleri daire fiyatları 189 bin dolardan başlıyor. Konut fiyatları maksimum 1 milyon 152 bin dolara kadar çıkıyor. Çengelköy Park satılık  villa fiyatları ise 1 milyon 559 bin dolar ile 2 milyon 800 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Çengelköy Park projesinde daire büyüklükleri 84 metrekare ile 348 metrekare arasında, villa büyüklükleri ise 400 metrekare ile 595 metrekare arasında tasarlandı.

Çengelköy Park projesi dahilinde yürüyüş yolları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna gibi sosyal imkanlar mevcut. 24 ay sonunda teslimatların gerçekleştiği projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Çengelköy Park Evleri vaziyet planı!

Çengelköy Park Evleri vaziyet planı kapsamında projede daire ve villara yer veriliyor. Çengelköy Park projesi 65 dönüm arsa alanına yayılıyor.


Çengelköy Park Evleri nerede?

Çengelköy Park ulaşım: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul

Çengelköy Park Evleri iletişim:

Telefon : 0216 444 2 866
Web Adresi: www.cengelkoypark.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön