30 / 04 / 2024

Cennet Evler ne zaman teslim?

Cennet Evler ne zaman teslim?

Firma: KG İnşaat

Proje: Cennet Evler

Cennet Evler ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 32 adet daire ve 2 adet dükkandan meydana gelen proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...



Toplam 32 adet daire ve 2 dükkandan meydana gelen Cennet Evler ne zaman teslim sorunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Satış süreci devam eden Cennet Evler projesi İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece Cennet'te yer alıyor. Proje 4 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Cennet Evleri satış fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 350 bin liradan, 3 oda 1 salon dairelerde 440 bin liradan başlayarak yükseliyor. Cennet Evler projesi KG İnşaat imzası taşıyor.


Dairelerin alanlarının 75 metrekare ile 100 metrekare arasında farklılık gösterdiği Küçükçekmece Cennet Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.


KG İnşaat Cennet Evler Marmaray’a 15 dakika, alışveriş merkezlerine ve Florya Sosyal tesislerine 10 dakika, E5 Karayolu’na 5 dakika, metrobüse 5 dakika mesafede yer alıyor.


Cennet Evler ne zaman teslim?

Cennet Evler ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtı veriliyor.


Küçükçekmece Cennet Evler iletişim

Telefon : 444 2 234

Web : http://www.kginsaat.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön