03 / 05 / 2024

Cennet Koru ulaşım bilgileri!

Cennet Koru ulaşım bilgileri!

Firma: Keleşoğlu ve Eba İnşaat

Proje: Cennet Koru

İçerisinde toplam 408 adet daire ve 25 adet mağaza yer alan Cennet Koru ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Cumhuriyet Mah. Yıldız Cad. No. 60 Çamlık Mevkii Küçükçekmece / İSTANBUL.



30 bin 328 metrekare alan üzerinde yükselen Cennet Koru ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Cennet Mahallesi bölgesinde hayata geçirildiğini söylemek mümkün. 


Cennet Koru Konutları'nda; açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, kreş ve çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


21 bin metrekaresi peyzaj alanı için ayrılan  Cennet Koru  ulaşım bilgileri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip.


Cennet Koru ulaşım bilgileri!


Eba ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Küçükçekmece Cennet Koru projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, teras ve dubleks daire tipleri mevcut. 


Marmaray’ın Soğuksu durağına 300 metre mesafede yaşama geçirilen Cennet Koru Küçükçekmece'de yer alan konutların teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi. 


Cennet Koru ulaşım bilgileri: Cumhuriyet Mah. Yıldız Cad. No. 60 Çamlık Mevkii Küçükçekmece / İSTANBUL


Cennet Koru Residence telefon numarası: 0212 424 58 58

Web: http://www.cennetkoru.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön