03 / 05 / 2024

Çeşme Sea Homes'ta 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çeşme Sea Homes'ta 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Almanya'da lüks konut projelerine imza atan Homes'un kurucusu Erkin Koksal, Türkiye'deki ilk yatırımı çocukluğunun geçtiği bölgeye yaptı.





Yurtdışında yaşamış, çalışmış, proje geliştirmiş yatırımcıların ortak özelliği, projelerinde doğal enerji kaynaklarını kullanma kararlılığı. 


Özellikle batı ve güney illerimizdeki güneşli gün sayısına bakınca, "güneş" enerjisinden yararlanma şansımız Avrupa'nın pek çok kentine göre çok yüksek. Lakin güneşten yararlanma oranımıza baktığımızda maalesef çok gerilerdeyiz. Çeşme, Bodrum, Antalya başta olmak üzere gece tüketeceği elektriği gündüz depolama şansı varken; teknik ve finansal bağlamda ulaşılabilir noktadayken yatırımcı neden tercih etmez? İki nedeni var, birincisi hâlâ bu bilince erişememiş olmamız, ikincisi bürokraside pratik ve teşvik noksanlığı. Homes'un Çeşme'de hayata geçirdiği Sea Homes tükettiği enerjinin yarısını üreten yapılardan biri. Bugüne kadar 100 milyon Euro yatırım ile gayrimenkul sektöründe yer alan ve Almanya'da lüks konut projelerine imza atan Homes'un kurucusu Erkin Koksal, Türkiye'deki ilk yatırımı çocukluğunun geçtiği bölgeye yaptı. Türkiye pazarındaki yatırımlarına 30 milyon Euro yatırım bedeliyle Paşalimanı Koyu'ndaki, Sea Homes projesiyle başlayan Homes, Çeşme'de, ekoloji ve teknoloji ile iddialı bir projeyi hayata geçirdi. 


36 ÜNİTEDEN OLUŞUYOR 


Tükettiği elektriğin yüzde 50'sini, güneş enerjisini elektriğe dönüştüren çatı fotovoltaikleri ile karşılayan projenin teknik danışmanlıkları firmanın 25 yıldır tecrübesinin olduğu Almanya'dan. Sea Homes'ta 35 ve 250 metrekare aralığında teras ve bahçeli üniteler tasarlanmış.  Toplam 36 üniteli 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekli rezidans dairelerden oluşan proje Mimar Rıfat Baltoğlu imzasını taşıyor. 


SATIŞ İNŞAAT BİTTİKTEN SONRA


Bodrum'da pek çok proje gibi önce inşaatı tamamlayan sonra satışa başlayan projelerden biri de Gümüşlük mevkiinde Vista Sunset projesi. Derincam İnşaat tarafından, 4 bin 240 metrekarelik bir alanda kurulu proje, 8 blokta, 16'sı dubleks, 8'i teras daire olarak planlanmış.3+1 dubleks ve yaklaşık 50 metrekare teraslı 1+1 flat dairelerde terasların odaya dönüştürülme olanağı var. Dubleks daireler 1 milyon 150 bin, stüdyo daireler ise 570 bin Türk Lirası fiyatlarla satışa sunulmuş. 


http://seahomespasalimani.com/


Geri Dön