30 / 04 / 2024

Çetik, 2017'de 40 mağaza açacak!

Çetik, 2017'de 40 mağaza açacak!

Bursa’nın köklü firmalarından Çetik, yatırım ortaklığı ile büyümeye devam ediyor. Firma 2017’de Türkiye’de 40 mağazaya ulaşmayı ve bir dünya markası olmayı hedefliyor.



Bursa’nın köklü firmalarından Çetik, yatırım ortaklığı ile büyümeye devam ediyor. Firma 2017’de Türkiye’de 40 mağazaya ulaşmayı ve bir dünya markası olmayı hedefliyor.


Bugüne kadar üretim yapmadan 750 bin çift çorap satarak kalitesini gösteren Çetik, artık üretimde de iddialı olacak. İsmail Tuna'nın tek bir makine ile çorap örerek başladığı ve Fedai Tuna'nın sadece çorap üzerine açtığı satış mağazası ile devam eden marka yolculuğu, yeni yatırımlarla dev bir isme dönüşüyor. Bursa'da yeni kurulan fabrika ile sporculara seamless (dikişsiz) çamaşır ve çorap üretimi yaparak marka bilincini geliştirecek olan Çetik, yepyeni adımlarla Bursa ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek.


ŞUBE SAYISI ARTIYOR

Bugüne kadar Bursa'da bir aile şirketi olarak bilinen Çetik markası, ilk etapta Türkiye genelinde, daha sonra uluslararası platformda kurumsal bir şirket olabilmek adına yeni çözüm ortakları TPSS Şirketler Grubu ile sağlam adımlar atıyor. İlk 3 ayda şirket bünyesine Dikkaldırım, Balat ve Özlüce ile 3 yeni şube daha katan Çetik, şube sayısını 6'ya çıkardı


İÇTEN GELEN GÜZELLİK

2016'da yenilenen marka imajıyla iç ve gece giyiminde yüzlerce markayı tek bir çatı altında buluşturan ve 'İçten Gelen Güzellik' sloganı ile kurumsal bir firma olarak yola çıkan Çetik, 2017'de Türkiye'de 40 mağazaya ulaşmayı ve bir dünya markası haline gelmeyi hedefliyor.


İKİ KARDEŞİN HEDEFİ AYNI

Çetik markasını 2017 yatırımlarıyla dünya markası yapmakta kararlı olduklarını belirten Birim ve Değer Tuna kardeşler, ürünlerinde kaliteden ödün vermediklerini söyledi. Bu nedenle müşterilerinden olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Tuna kardeşler "Çetik'i tercih edenler bir daha başka marka kullanmıyorlar. Ürün yelpazemizi de her geçen gün artırıyoruz" dedi.



Sabah


Geri Dön