29 / 04 / 2024

Çetin Demirci: Ardahan'a havaalanı açılması için çalışıyoruz!

Çetin Demirci: Ardahan'a havaalanı açılması için çalışıyoruz!

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, bugün Ardahan havaalanı ile ilgili dönüşü olmayan bir yola girildiğini belirterek, havaalanının yapılması için Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun bu konuda tam destek verdiğini belirtti...




Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, Ardahan'a yapılması planlanan havaalanının hızlanması için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi. Demirci, bugün Ardahan havaalanı ile ilgili dönüşü olmayan bir yola girildiğini belirterek, havaalanının yapılması için Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun bu konuda tam destek verdiğini belirtti.


Bir süre önce yapılan kampanya ile 10 bin imza topladıklarını belirten Demirci, "Bugün Ardahan'a açılacak olan havaalanının altyapısı farklı olacak. Çünkü Artvin için de güzel hizmet olacak. Arvtinliler de buradan yararlanmak istiyorlar. Ayrıca Gürcistan'ın Ahıska kenti yine aynı şekilde bizden yararlanacak. Söz konusu bölge bize 2 saat gibi bir mesafededir. Dolayısıyla burada havaalanı olduğunda burayı tercih etmiş olacaklar. Bugün maket uçakla fotoğraf çektiriyorum. Havaalanından sonra ise; gerçek uçakla fotoğraf çektireceğim." dedi.


Demirci, her ortamda havaalanını gündeme getirmek istediklerini sözlerine ekledi.


 

Bugün


Geri Dön