29 / 04 / 2024

Cevdet Yılmaz: Belediyeler esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladı!

Cevdet Yılmaz: Belediyeler esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladı!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında belediyelerin, esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladığını belirtti...



AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin güçlü sağlık sistemiyle, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgına karşı verdiği mücadelede önemli fırsatlar sunduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesini ve alınan tedbirleri açıkladı.

Yılmaz, bu süreçte, farklı siyasi görüşlere rağmen, önemli sayıda belediyenin, hükümetin ve il kurullarının talimatları doğrultusunda koronavirüsün yayılmasını önlemek için gerekli bütün önlemleri aldığına dikkat çekerke, şöyle konuştu: 

"Belediyeler, şehirlerdeki hijyeni titizlikle sağladı. Pandeminin etkilerini en aza indirmek için ihtiyaç sahibi kişilere kapsamlı yardımlarda bulundu. Parti iştiraklerine bakılmaksızın, esnafların ödemelerinde ve dükkan kira ödemelerinde kolaylaştırıcı yardımlar yaptı. Belediyeler, pandeminin her türlü yansımasını hesaplıyor. Vatandaşlarımıza, psikososyal destek dahil geniş yelpazede hizmetler sunuyor. Aynı zamanda bu sürecin en önemli aktörleri olan sağlık çalışanlarının koşullarını en iyi standartlara yükseltmek için çalışıyor."


Geri Dön