04 / 05 / 2024

Cevizbahçe kentsel dönüşüm projesi iki yılda tamamlanacak!

Cevizbahçe kentsel dönüşüm projesi iki yılda tamamlanacak!

ESİNDER Yapı tarafından hayata geçirilen " Cevizlibahçe " konutlarının temeli atılıyor. 2014 yılının ilk aylarında temeli atılacak olan dev proje, 24 ay içinde tamamlana cak...



Şehir estetiğine uygun, sağlam ve güvenli yaşam alanları oluşturmak amacıyla "Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi"ni hayata geçiren ESİNDER Yapı, depreme dayanıksız ve tehlike arz eden binaların yıkılmasının ardından Cevizlibahçe konutlarının temelinin atılacağım açıkladı. 

ESINDER'in Nenehatun Mahallesinde gerçekleştirdiği Cevizlibahçe projesi 2 etap halinde inşa ediliyor. Cevizlibahçe projesinin ilk etabı 4 bin metrekare alanda 232 daireden oluşurken, projenin 2 bin 600 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. Cevizlibahçe projesinin ikinci etabı ise 6 bin 500 metrekare alana sahip. 428 daireden oluşan Cevizlibahçe 2. etap kapsamında 4 bin 900 metrekare sosyal donatı alam bulunuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle satışa sunulacak Cevizlibahçe konutları projesinde fitness salonu, spor alanları, otopark, geniş oyun alanları gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor. 2014 yılının ilk aylarında temeli atılacak dev proje, 24 ay içinde tamamlanacak. 

10 bin 500 metrekarelik alan ESİNDER Yapı Yö260 hak sahibi için yerinde dönüşüm projemizi uygulayacağız. Şu anda Cevizlibahçe projesi kapsamında kentsel yenileme uygulanacak binalar depreme dayanıksız. Bizler Cevizlibahçe projemizle vatandaşa estetik ve güvenilir bir yaşam alam sunuyoruz. Önümüzdeki aylarda temeli atılacak Cevizlibahçe projemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 


İstanbul İstiklal Gazetesi


Geri Dön